Frihet og sikkerhet i ett produkt

Dato: 20 Mai 2020

Solarlux-glassfoldevegg Woodline med RC2-sertifisering

Bred åpning med maksimal sikkerhet: Glassfoldeveggen fra Solarlux oppnår ikke bare motstandsklasse RC2 for aluminiumsvarianten. Også varianten av tre garanterer nå god innbruddssikkerhet i henhold til NS-EN 1627. Den er den første trefoldeveggen på markedet som oppnår dette.

Fasadeløsninger med fleksible åpningsmuligheter og store glassflater byr på designfrihet og et boareal med allsidige bruksmuligheter. Samtidig kan det føles som om sikkerheten blir borte. Man har gjerne inntrykket av at store glassruter gir en potensiell innbruddstyv en stor angrepsflate. Dette motbevises av glassfoldeveggene fra Solarlux. De forbinder «frihet» og «sikkerhet». Med RC2-sertifiseringen garanteres en særlig god innbruddssikring for foldeveggen.

 

Sertifisert innbruddssikring
Innbruddshemmende elementer med motstandsklasse RC2 undergår manuell innbruddstesting og må motstå et angrep med brekkjern i en angitt tidsperiode. Denne praktiske innbruddstesten sikrer at det ikke finnes svake punkter i konstruksjonen. Woodline er den første trefoldeveggen på markedet som er sertifisert med RC2-sertifikat i alle disipliner. Glassfoldeveggen oppfyller kravene i de høyeste sikkerhetstandarder. Den standard 2-punkts stanglåsen og de mange kombinasjonmulighetene med ulik sikkerhetsteknologi garanterer deg best mulig innbruddssikkerhet.

Uten kompromisser på design og teknologi
I tillegg utvides systemkomponentene av spesielle tekniske funksjoner: Glassfoldeveggen har fremragende statikk- og U-verdier med en meget god tetthet, Som midtpunkt finner man, i tillegg til innbruddssikringen og den flotte funksjonaliteten, også den maksimale åpenheten som har stor innflytelse på bygningens utseende. Dette gjelder selvfølgelig like mye for privatboliger som for restauranter. En forminsket utforming samt smale profilfronter på bare 143 mm frontbredde i panelstopper understreker foldeveggens gjennomsiktige karakter. Nok et høydepunkt: For rammeprofilen på Woodline brukes det kun høykvalitets trevirke fra sertifisert bærekraftig skogbruk. Med en kompleks overflatebehandling samt en miljøvennlig, vannbasert lasur kan trevirket motstå påvirkning fra omverdenen i mange år.

Om Solarlux GmbH
Solarlux betyr «sollys»:  Selskapets ledetråd er å fylle alle rom med mer lys og transparens. I mer enn 35 år har Solarlux vært spesialisten på lysbringende fasadeløsninger. Vår høykvalitets portefølje omfatter alt fra foldevegger, skyvevinduer, vinterhager, glasshus og terrassetak til balkonginnglassing og gardinfasade. Alle våre produkter er egenutviklede, produseres etter mål og opprettholder kvalitetskravene i «Made in Germany». Hos selskapets hovedkontor i Melle i Niedersachsen samt på 45 salgssteder over hele verden arbeider det rundt 850 medarbeidere. Som partner under planleggingen og konstruksjonen av byggeprosjekter dette tyske familieselskapet spesialister på å levere omfattende støtte til arkitekter, huseiere og håndverkere.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår