Fremtidens takheiser fra Human Care

Dato: 7 Apr 2015

<!-- FldStartCAPTION -->RoomerS takheis med rom-til-rom funksjon uten å gjøre kostbare bygningsmessige endringer på døråpninger.<!-- FldEndCAPTION -->
NHD har som eneste leverandør mulighet for å installere takheis i nybygg eller eksisterende bygg uten å foreta endringer på døråpninger. Ingen ombygging eller endring av tegninger er lenger nødvendig.

Takløftere Human Care introduserer fremtiden for takløftere - HeliQ, Altair, og Roomer S. Med et diskret og moderne design, løfter disse nye takheisene i alle miljøer. Produktene har blitt designet med tanke på brukeren – manuelle løft for omsorgspersoner blir et fjernt minne.

Den nye avanserte teknologiplattformen med data- og serviceprogram viser at løftere blir brukt og ikke minst at de blir brukt korrekt. Dette bidrar til å forebygge ryggskader og reduserer kostnader for arbeidsrelaterte skader. Se mulighetene for hva et tak løft kan gjøre for omsorgspersoner og pasienter.

Våre løfteløsninger gir kostnadseffektivitet og innovasjon gjennom lite vedlikehold, produkter av høy kvalitet med unike funksjoner og enkel installasjon. Human Care tilbyr et komplett spekter av takløftesystem i form av takløftere, skinner, seil og tilbehør.
NHD har, med Human Care takheis, som eneste leverandør av mulighet til å installere takheis i nybygg eller eksisterende bygg uten å foreta endringer på døråpninger.RoomerS
Roomer S takheis er en flyttbar løfter som gjør det mulig å forflytte en pasient fra et rom til et annet, i en enkelt bevegelse, uten å foreta endringer på døråpninger. Mobiliteten sikrer reduserte investeringer, da samme løfter kan brukes i flere rom. Løfteren har en kapasitet på 220 kg, og kan brukes med enten 2, 3 eller 4-punkts oppheng.

Sammen med Human Care sitt utvalg av løfteseil, tilbyr Roomer S optimal komfort for pasienten. Vår rom-til-romfunksjon reduserer antall løft, minimerer belastning på både pasient og personell og gir økt sikkerhet. Roomer S er egnet for rom med skyvedører eller branndører, da endring av døråpninger ikke er nødvendig og man eliminerer behovet for overganger for skinner. Den har myk start/stoppfunksjon og en konstant løftehastighet uavhengig av pasientens vekt og retning, noe som gjør løftet til en behagelig opplevelse. For best mulig effektivitet gjøres ladning via håndkontrollen. Roomer S har også en unik teleskopstang som gir forskjellige bredder for å sikre at alle pasienter får en komfortabel sittestilling.

Illustrasjon av rom-til-rom funksjon uten å gjøre kostbare endringer på døråpninger.

Takheiser og installasjon
Arkitekter og entreprenører som er involvert i bygging av sykehjem eller sykehus er ikke alltid kjent med kravene for installasjon av takheiser. Vi tilbyr derfor bistand til design og installasjon av anlegg. Vi har både vanlige installasjonstegninger i de fleste store formater, inkludert CAD-tegninger, samt installasjonsveiledning på forespørsel. Våre løsninger er kostnadsfrie med rask levering.

Prosjektbistand
For å sikre et vellykket resultat gir vi bistand gjennom hele eller deler av et prosjekt. Vi veileder arkitekter, utviklere og helsepersonell gjennom alle deler av installasjonen og bruk av våre produkter. Human Care bistår med analyse, vurdering og evaluering for å oppnå optimale resultater inkludert kostnadseffektivitet, kvalitet og sikkerhet. Vurderingen blir levert sammen med spesifikasjoner, anbefalinger og dokumentasjon til alle interesserte. Vi foretar befaringer ute på byggestedet og kommer med tilbud på best mulig løsning for brukere og byggherrer.

Skinnesystemer
Skinnesystem er det optimale valg for å løfte å forflytte pasienter på et sykehus, pleiehjem eller i private hjem. Et skinnesystem med en løfter forflytter personer med minimal anstrengelse og maksimal sikkerhet. Løfteren er alltid tilgjengelig, den tar ikke opp verdifull gulvplass og gir pleieren mulighet til å være nær pasienten under hele forflytningen. Skinnesystemer kan enkelt tilpasses pasientens behov, og trygt installeres uavhengig av hvor stort rommet er eller strukturen på bygningen. Vi leverer et bredt spekter av takskinner og installasjonsmuligheter, alt avhengig av dine preferanser.

Ulike løsninger for skinnesystemet; Travers, rom-til-rom og kurver


Tegninger og dokumentasjon
Human Care har lang erfaring med design, planlegging og installasjon av takheiser i et globalt marked. Vårt utvalg av systemer tilbyr en rekke ulike installasjonsalternativer for optimal ytelse og pris. Vi tilbyr oss å delta gjennom hele eller deler av et byggeprosjekt, avhengig av ønsker og behov. Våre produkter er designet for en rekke miljøer som sykehus, sykehjem og private boliger. De monteres alltid med et perfekt resultat.

Vi leverer 3D tegninger til alle prosjekter


Stasjonære og mobile løftere
Human Care gir deg mobile løftere til bruk i de fleste situasjoner. En mobil løfter er rask og effektiv og kan nå de fleste områder der det er behov for løft. Mobile løftere er en perfekt løsning for midlertidige løftebehov, eller der hvor fleksibilitet er en nødvendighet.

Human Care løftesystemer er diskrete, fleksible og effektive. Løsningene passer både for legevakt, sykehus, omsorgsboliger, sykehjem og hjemmepleiemiljøer. Stasjonære løftesystemer gir god bevegelsesfrihet og en ryddig arbeidsplass.HeliQ stasjonær takheis

Roomer rom-til-rom mobil takheis

AltAir mobil takheis

Visualiser dine planer med 3D print
Gjør et bedre valg med de rette verktøyene. Planlegging av skoler, serviceanlegg, sykehjem, veier og infrastruktur med 3D print og gjør det enkelt å se hvordan bygg og anlegg vil fungere, og man kan enklere ta standpunkt til fremtidige utfordringer. Med vår 3D printer har vi mulighet til å printe modeller av små og store prosjekter.
Du kan lese mer om oss og våre løsninger på www.nhd.as. Der vil du også finne våre kataloger for takløft og andre produkter som for personer med nedsatt mobilitet eller funksjonsevne.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår