Fremtidens fasade med Lumon Innglassing

Dato: 8 Okt 2021

Lumon er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer og monterer rammeløs innglassing og rekkverk i bærekraftige materialer, med nordisk design.

Oppgraderer balkongen til et uterom med Lumon Innglassing
Bygningens fasade er selve ansiktet utad. Ved å innlemme Lumon Innglassing og Lumon Rekkverk får du en fasade med elegante, foldbare innglassinger, glassrekkverk i aluminium, samt moderne profiler som er laget spesielt til et hardt, nordisk klima.

Vår misjon er å skape bedre hjem ved å designe, produsere og montere funksjonelle, tidløse og sikre innglassinger og glassrekkverk til balkonger

Stilrent utseende fra utsiden og uhindret utsikt fra innsiden
Hver gang man skyver, trekker eller folder i de rammeløse glassene skal man kunne få den gode kvalitetsfølelsen bare Lumons design kan tilby. Ved å sette fokus på et design som gir brukeren best mulig funksjonalitet og en sømløs opplevelse skaper vår innglassing et uterom for beboeren. Det er lønnsomt med bedre bruksnytte av arealet som ofte står ubrukt større deler av året.

Ved å kombinere tidløst design med materialene av høyest mulig kvalitet kan vi tilby deg og ditt prosjekt den beste opplevelsen og det beste resultatet.

En innglasset balkong beskytter bedre mot vær, vind og slitasje
Lumons innglassing og rekkverk er en bærekraftig løsning som kan leveres til både nybygg og renoveringsprosjekt. Vi leverer sikre og holdbare løsninger for fremtidens fasader og prosjekt.

Gratis Webinar 21/10 – 21: Fremtidens Fasader
Meld deg på vårt gratis webinar 21/10 - 21 kl.16:00

MELD DEG PÅ HER

Besøk oss på Bygg Reis Deg ved Glass og Fasadeforenings Stand i Hall B

Referanseprosjekter Lumon Norge AS

Rosenvinge

Rosenvinge

Nybygg | Moss | 210-250 Mnok

Nybygg av leiligheter (blokk) tilsvarende 3 bygninger i Moss med 103 leilighe...

Bekkasinen Borettslag
Linjegården

Linjegården

Nybygg | Lillestrøm | 170 Mnok

Nybygg av leiligheter (blokk) i Lillestrøm med 80 leiligheter. Selve bygginge...

Støperiet