• Fremtiden er her nå: Papirløst og smart fra GROHE
  • Fremtiden er her nå: Papirløst og smart fra GROHE

Fremtiden er her nå: Papirløst og smart fra GROHE

Det innovative dusjtoalettet GROHE Sensia Arena revolusjonerer dine daglige rutiner og er både renslig, bra for huden og smart.

GROHE Sensia Arena har et stilrent design i tillegg til flere smarte funksjoner. Toalettet er intuitivt å bruke med flere smarte funksjoner som man kan styres fra mobilen, blant annet automatisk åpne- og lukkefunksjon og egendefinerte innstillinger. Sensia Arena har to separate selvrensende spylehoder med oscillerende og masserende strålemønster, og du kan selv justere posisjon, trykk og temperatur. I tillegg har det varmluftsfunksjon for tørk. Dusjtoalettet er utformet for å være 100 % hygienisk og enkelt å rengjøre. Det bruker luktabsorbering til å rense luften, samtidig som den avanserte keramiske finishen HyperClean og AquaCeramics sørger for at smuss, kalkbelegg og 99,9 % av bakteriene ikke setter seg fast. Det slanke, veggmonterte designet passer perfekt i alle moderne baderom, og de jevne linjene sørger for at det ikke samler seg smuss på innvendige kanter.

Bruk betjeningspanelet på siden av setet, fjernkontrollen eller smarttelefon-appen til å betjene og programmere toalettet, og la GROHE Sensia Arena revolusjonere dine daglige rutiner.

utstillerliste

Følg oss

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår