Fra lifestyle til healthstyle: Dornbracht LifeSpa

Dato: 6 Nov 2019

Dornbracht presenterer LifeSpa og løfter ideen om et helseorientert bad- og SPA-design til et nytt nivå. Her står integrasjon av helsefremmende vannbehandlinger i samsvar med en sunn og forebyggende livsstil i sentrum ved planlegging av badet.

Det er stort fokus på helse i dagens samfunn og vil bli stadig mer relevant også i fremtiden. En streben etter god helse og livsenergi som strekker seg utover sunn ernæring, søvn og treningsaktiviteter. På bakgrunn av dette spiller badet en alt mere viktig rolle, hvor helseaspekten blir sentral.

Fra hjemmedusj til velværeanlegg
Med lang erfaring av bad og SPA kan Dornbracht rådgive vedrørende planlegging av badarkitekturen, uansett om det rører det lille private baderommet eller et større spaanlegg med soneinndeling. Dornbracht møter individuelle kundebehov og tilbyr mange muligheter til integration av helsefremmende vannbehandlinger, alt fra enkle vekselskyllinger til avslappende fotbad og større opplevelsedusjer med signature treatments som for eksempel Horizontal Shower eller Aquamoon.

Aquapressure
Nytt fra Dornbracht er massasjedysene WaterFan og WaterCurve spesielt utviklet for målrettet vannmassasje av nakke og rygg. Med referanse til den velutprøvde metoden akupressur i tradisjonell kinesisk medisin, bidrar aquapressure på samme måte til at øke blodsirkulasjonen, stimulere energiflyten og reducere anspenthet i muskler og stress. Vannbehandlinger kan berike en helsebevisst livsstil på mange måter - ikke bare med tanke på å være i fysisk form, men også gjeldende mental yteevne og energi.

Mer informasjon om Dornbracht LifeSpa: https://lifespa.dornbracht.com/

Last ned brosjyre her:
Dornbracht LifeSpa


Raskeste vei til å spesifisere badeværelser, spa og kjøkkener i premium klassen:
professional.dornbrachtgroup.com

Om Dornbracht
Tyske Dornbracht er en internasjonalt aktiv, familieeid produsent av design-armaturer og -tilbehør av høy kvalitet til bad/SPA og kjøkken. Med sitt brand claim "Culturing Life" tar Dornbracht opp tråden fra mange års arbeid med denne typen av rom og utvider det solide fundamentet som bygger på design- og vannkompetanse. Produktutviklingen og vanntilpassningen for fremtiden preges av teknologiske fremskritt samt forebyggelse med hensyn til sunnhet og velvære.

Kontakt Dornbracht
E-mail: nordic@dornbrachtgroup.com, tel.: +45 50 84 54 00

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår