Forbo Flooring AS : Skru ned volumet – gulv med akustiske egenskaper

Dato: 27 Aug 2012

Tilpass gulvet til bygningen

I skolebygninger skaper korrekt akustisk ytelse en stille atmosfære (selv om barn løper i gangene), slik at barna får ro til å lære. På kontorer reduserer det stress og aggressivitet. Og på sykehus og eldrehjem hjelper roligere omgivelser folk med å gjenvinne helsen – selv om de ansatte jobber og støyer.Lyder er støyforurensning og kan ha negative effekter på menneskekroppen, for eksempel søvnproblemer, stress, hodepine, hukommelsessvikt, aggressivitet og lærevansker. Kampen mot støy er faktisk viktig for folkehelsa, og det er avgjørende at vi holder omgivelsene komfortable og stille.

Perfekt til alle bruksområder Gulvene i Forbos akustiske prosjektvinylkolleksjon er utviklet og testet for å gi maksimal støydemping samtidig som de innfrir kravene til offentlige steder med mye trafikk. Forbos akustiske prosjektvinyl bidrar til å redusere støy i en bygning på flere måter. Resultatet er mer komfortable omgivelser.

Den nye akustiske serien har tre nivåer av trinnlydsdemping:

  • Kompakt akustisk Sarlon 15 dB
  • Kompakt akustisk Sarlon 17 dB
  • Komfort akustisk Sarlon 19 dB

Topp ytelse
Den spesifikke kunnskapen vi har opparbeidet oss det siste året om akustiske produkter, gjør at alle tre seriene er best i sin klasse med mest balansert trinnlydsdemping og inntrykksbestandighet. Kombinasjonen av produktets struktur og PUR-lakken gjør produktene svært bestandige mot trafikk, slik at de beholder det nye utseendet i mange år.Forbo Flooring Systems, ansvarlig markedsleder
Forbo Flooring Systems er en global aktør innen linoleum, prosjektvinyl, teppefliser, Flotex-velurgulv, Coral-gulvmatter og vinylgulvbelegg. I tillegg til gulvbelegg utvikler, produserer og markedsfører Forbo også en komplett serie med profesjonelle serviceprodukter. Alle produkter fra Forbo kombinerer funksjonalitet og holdbarhet på høyt nivå. Forbo Flooring Systems etterstreber miljøvennlig produksjon og utstrakt kundeservice. Forbo Flooring er en del av den sveitsiske Forbo-gruppen og har 20 fabrikker og avdelinger i 32 land over hele verden.Klikk på bildet under for å lese brosjyren!

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår