Forbo Flooring AS : Skapergleden er den eneste sanne gleden – Forbo Flooring lanserer nye farger i salgssuksessen Marmoleum Click!

Dato: 23 Sep 2013

 

Nå lanserer Forbo ytterligere åtte farger i Marmoleum Click – linoleumsgulvet som klikkes sammen i din egen design. Gulvet har blitt en suksess og er det mest miljøvennlige på markedet. Det har Svanemerket og består av 97 % naturlige råvarer. – Vi ser at det finnes to tydelige trender i markedet. Dels blir miljøvennlighet nå en enda viktigere faktor og dels ønsker nordmenn nå å eksperimentere mer med farger sier Gunni Marie Blunck, marketing manager hos Forbo.

De åtte nye fargene flørter med 50-tallet, men gir likevel en moderne stil. Fargetonene er litt mer dempet, og kolleksjonen er mer ensfarget enn tidligere varianter. De nye fargene kan selvfølgelig også kombineres med den nåværende kolleksjonen, noe som gir nærmest uendelige muligheter.

Lag din egen design
Gulvet består av fliser på 30 x 30 cm eller paneler på 30 x 90 cm, og inkludert de siste tilskuddene, finnes det nå hele 29 forskjellige farger. – Unikt, subtilt og dristig. Med det store utvalget vi har nå, føler jeg virkelig at alle har mulighet til å finne sitt personlige uttrykk i kolleksjonen. Marmoleum Click er lett å legge. Som navnet antyder, klikker man ganske enkelt sammen platene. Det er derfor ingen problemer å legge gulvet selv. Gulvet kan uten problemer legges direkte oppå et gammelt gulv forutsatt at det er jevnt og plant.

Slitesterk miljøkjempe
Oppfinnelsen linoleum er 150 år gammel og dagens gulv er laget på samme prinsipp, men i et moderne miljø. Linoleum er laget at linolje, harpiks, jute, tremel, kalkstein og fargepigmenter. Og bestående av totalt 97 % naturlige råvarer er det markedets mest miljøvennlige valg. Forbos linoleumsgulv bærer en lang rekke miljømerker, deriblant det nordiske Svanemerket.

Marmoleum Click har 15 års forbrukergaranti.

Hvis du ønsker mer informasjon om Marmoleum Click, kan du gå inn på www.forbo-flooring.no eller ta kontakt med nærmeste Forbo forhandler.

Forbo Flooring er en del av det sveitsiske Forbo-konsernet og tilbyr et komplett sortiment av gulv for både bedrifter og privatpersoner. Vårt produktsortiment av høy kvalitet omfatter blant annet linoleumsgulv, vinylgulv, parkettgulv og tepper som forener funksjon, farge og design.Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår