Forbo Flooring AS : Ny Novilon vinyl kolleksjon fra Forbo - Mye design for pengene

Dato: 1 Apr 2014

 

Den nye Novilon kolleksjonen forener skjønnhet og kvalitet på en uslåelig måte. Den er flott å se på, slitesterk, holdbar og lettstelt akkurat der du trenger det. Gulvene er behagelige og stille å gå på. Det finnes få gulvmaterialer med like mange design og farger å velge mellom. Novilon kolleksjonen har mønstre som er inspirert av blant annet betong, tre og keramiske fliser, men også ensfargede og rutete vinylgulv.

Enten du velger et mønster fra kolleksjonen Novilon Scandinavia, Novilon Lux eller Novilon Click får du garantert et flott og stilrent gulv som passer perfekt til resten av innredningen. Gulvene er dessuten slitesterke og prisgunstige og passer til alle hjem med mye liv og røre.

Scandinavia kan legges uten lim inntil 20 m² og finnes i 2,3 og 4 meters bredde. Designene i Novilon Lux gir et tidløst og innbydende inntrykk. I tillegg har de fantastiske lyd- og varmeisolerende egenskaper. Lux har en høyere slitasjeklasse som gjør den perfekt til mindre kontorer og lette butikkmiljøer. Lux kan legges uten lim inntil 40 m² og finnes i 2 og 4 meters bredde. Novilon Click kolleksjonen har flotte mønstre i fliser og staver og er enkle å legge. De er først og fremst tiltenkt privatmarkedet, men fungerer også i lettere offentlige miljøer.

Mer informasjon finner du på www.forbo-flooring.no

E-post: info.norway@forbo.com


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår