Forbo Flooring AS : Ny generasjon av linoleum forbinder fortid og fremtid

Dato: 5 Feb 2013

Forbo lanserer en ny hovedkolleksjon, Marmoleum, med neste generasjon av bærekraftig linoleumsgulv. Kolleksjonen inneholder hele 269 design som er preget av et fascinerende utvalg av farger og design i en hårfin balanse mellom trend og tradisjon.

Det er 150 år siden linoleum ble oppfunnet. Nesten symbolsk for det bærekraftige materialet er at kolleksjonen inneholder spor av både fortid og fremtid. Dette gjenspeiles i en rekke nye farger og design, innovative og kjente serier, noe som sikrer en perfekt harmoni mellom inspirerende nye trender og respekt for tradisjon.

Farger og design i tråd med tiden
Marmoleum Concrete er en av nyhetene i vår nye ensfarget kolleksjon med linoleum fra Forbo. Serien kjennetegnes med sine subtile nyanser og nesten monokrom utseende med klare referanser til klassisk design og original linoleum. Det stilige utseendet matcher moderne design og trender som gjør serien egnet til å støtte moderne arkitektur og interiørdesign.

Blant de tradisjonelle seriene er den marmorerte Marmoleum Real, som også har blitt tilpasset de nye trendene. I den nye kolleksjonen tilbyr serien eksempler på et uttall med spennende fargekombinasjoner og marmorering, fra sterke og kontrasterende til subtile og balanserte.

Marmoleum Striato er en hyllest til 1950-tallets historiske linjer og Marmoleum Graphic, den spettete linoleumen, som skiller seg ut med sine fargenyanser i svart, hvitt og grått.

Forbedret overflate
I tillegg til nyutvikling av farge og design, har samtlige gulv i den nye hovedkolleksjonen ny overflate med Topshield2. Den unike overflaten forsterker linoleum naturlig mot riper og flekker.

Egenskapene i Topshield2 sikrer også enkel rengjøring, minimalt vedlikehold og lang levetid selv i områder med stor trafikk.

Dette gjør også Marmoleum til det beste økonomiske alternativ når det kommer til eierkostnader som går godt sammen med gulvets miljøvennlige og bærekraftige natur.

Brukervennlig konsept
Den nye kolleksjonen er delt inn i 4 bøker som gjenspeiler flere strukturer; marmorert, ensfarget, spettet og lineær linoleum. Det gjør det enklere for kunder og arkitekter å skape god oversikt på strukturer, farger og design.Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår