Forbo Flooring AS : Marmoleum Modular - Ny kolleksjon av linoleumsfliser fra Forbo

Dato: 7 Okt 2014

 

Sjakkmønstret, fiskeben eller abstrakt.  Mulighetene er mange når man skal finne det rette utseende på gulv. Nå lanserer gulvprodusenten Forbo en spennende ny kolleksjon av linoleumsfliser i 4 forskjellige størrelser i hele 46 farger. Det gir uante muligheter for å legge et unikt og slitesterkt linoleumsgulv.

Fire matchende størrelser
Marmoleum Modular inneholder 4 forskjellige størrelser på flisene som spenner fra ekstra store (70x50 cm) til helt små (25x25 cm) samt 2 matchende størrelser (50x50 og 50x25 cm). Dimensjonene er avstemt slik at alle flisene passer sammen og kan kombineres på kryss og tvers. Dette øker fleksibiliteten og gjør det lettere å sette sammen flotte mønstre.

Ikke minst gir den nye kolleksjonen bedre muligheter for å designe moduloppbyggende gulv som er en trend som er kommet kraftig de siste årene. Trenden sees i både tepper og fliser hvor designerne for alvor har fått øynene opp for mulighetene til å gi rommet karakter via geometriske mønstre.

Klassiske og moderne farger
Marmoleum Modular er inndelt i 3 fargekolleksjoner: «Play with Shades», «Play with Color» og «Play with Marble».

Kolleksjonen «Play with Shades» inneholder 10 farger: 4 nyanser i kjølige og nøytrale grå, 4 nyanser i et varmere beige spekter pluss klassikerne sort og hvitt. «Play with Color» består av 20 farger: 8 nedtonede pasteller og 12 sterke og fargemettede kulører.

Den brede fargepaletten gir mulighet for å tilføre gulvet et oppsiktsvekkende, men samtidig sofistikert element, som kan gi liv til et ellers kjedelig rom. Det gjelder ikke minst på kontorer og i butikklokaler hvor et gulv med mønster er med på å skape en positiv og inspirerende stemning. I detaljhandelen brukes fargede felter i gulvet for å fremheve et bestemt område eller guide kundene gjennom området.

Moderne marmor-look
Bruken av marmor i boliginnredninger har fått nytt liv i løpet av de siste sesongene. Derfor er  marmor-looken å finne i den nye kolleksjonen fra Forbo.

Den siste kolleksjonen «Play with Marble» består av 16 naturlige farger med flotte marmoreringer som mange forbinder med linoleum. De svake tonene av rosa, lilla og blå gir fornemmelse av ekte marmor, mens de brune, grå og beige tonene er inspirert av naturstein og gir et sofistikert og klassisk utseende.  

Mer informasjon på:
http://www.forbo-flooring.no/Bedriftskunder/Produkter/Linoleum/Linoleumfliser/


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår
utstillerliste