Forbo Flooring AS : Flotex - det unike gulvet

Dato: 11 Jul 2013

Flotex er et gulvbelegg som både ser ut som og kjennes som et teppe, men som ikke har noen av ulempene som er forbundet med et tekstilgulv. Flotex gulv har en jevn, fløyelsmyk overflate som er varm og god å gå på, med fantastiske akustiske egenskaper.

Det er over 70 millioner nylonfibre per kvadratmeter, noe som gjør det til det tetteste tekstilproduktet på markedet. Den tett veluriserte overflaten gir en utmerket demping av romlyd, noe som gir god komfort og atmosfære i rommet. I tillegg vil trinnlydsegenskapene på opptil 20 dB gi mindre støy til etasjen under.

Flotex er ekstemt holdbart. I tradisjonelle tepper med løkker og tvunnet garn kan det lett feste seg mye smuss. De glatte, rette Flotex-fibrene av nylon 6,6 gjør at smuss enkelt kan fjernes med støvsuger. Fibrene er godt festet i en vanntett PVC-bakside, noe som gjør det mulig å rengjøre belegget med vann.

Klikk her for mer informasjon


Nordiske farger

Nå har vi samlet alle de nordiske fargene i en kolleksjonsbok - Flotex - The Nordic selection. Ta kontakt med Forbos representant i ditt område eller ta kontakt på info.norway@forbo.com om du ønsker å få tilsendt en prøvebok.


Klikk her for å se hvem som er din Forbo representant

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår