Forbo Flooring AS : Et gulv som fungerer i hverdagen – Marmoleum med Topshield²

Dato: 31 Mai 2012

Et gulv må tåle å bli brukt. Gulv utsettes ofte for tøff behandling og noen ganger så ekstremt at man kan kalle det ”misbruk”. Uansett hvilke renhold- og vedlikeholdsmetoder som benyttes, vil de alene ikke kunne beskytte gulvene mot den tøffe behandlingen som de blir utsatt for. Derfor må gulvene være i stand til å motstå hverdagsbruk, skiftende årstider med skiftende vær, fotspor og smuss som blir med inn i bygningen, riper og flekker som oppstår, og samtidig må det bevare utseendet over tid.

Fra Topshield til Topshield²
Forbo Marmoleum er kjent for sin gode evne til å stå imot den harde belastningen på steder med stor trafikk, for eksempel skoler, sykehus, kontorer og offentlige bygg. På disse stedene stilles det høye krav til hygiene og slitestyrke.

I 2005 lanserte Forbo Topshield, en unik overflatefinish utviklet for Marmoleum. Nå lanseres Topshield², en overflatefinish som gir gulvet Marmoleum en ny dimensjon. Topshield² er ikke bare en videreutvikling, men innebærer en vesentlig forbedring av egenskapene til Marmoleum. Topshield² er en helt ny finish som gjør at Marmoleum-gulv tåler dagliglivets utfordringer. Topshield² er enda mer motstandsdyktig mot smuss, slitasje, riper og flekker og gjør at Marmoleum-gulv tåler å bli brukt dag etter dag, år etter år.

Til forskjell fra PUR-overflater, som etter hvert vil vise slitasjetegn og samle smuss i små risser, kan Marmoleum med Topshield² friskes opp og fornyes med en ny overflate. Derfor er Marmoleum trolig det gulvet som takler den harde virkeligheten best.

Betydelig bedre
Vår test, som er bekreftet av en uavhengig tredjepart*), viser at Marmoleum med Topshield² har bedre motstandsdyktighet mot slitasje og tilsmussing. Marmoleum med Topshield² er et gulv som er klart til bruk, og krever hverken forbehandling eller påføring av polymerer. Marmoleum med Topshield² tilfører rommet farger som varer, takket være den nye finishen som gir gulvet mer dybde og fremhever fargene.

Marmoleum har vist styrke i mange år og er et moderne gulv som holder: i dag, i morgen og i mange år fremover.


*) Marmoleum med Topshield² ble sammenlignet med andre gulvmaterialer, blant annet vinyl, gummi og andre linoleumsgulv, i en uavhengig test utført av WFK (Tyskland) og Sohit (Nederland). I alle tilfellene var Topshield² "betydelig bedre" med hensyn til motstandsevne mot tilsmussing, rengjøring og flekkbestandighet. Mer informasjon på www.forbo-flooring.noRetningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår