Forbo Flooring AS : Coral.... den optimale inngangsmatten

Dato: 5 Jan 2015

 

Nytt entrékonsept med Coral inngangsmatter

Bygningens inngangsparti må beskyttes mot elementene utenfor. Og Coral er den beste beskyttelsen du kan få. Hvorfor? Fordi Coral gulvmatter kan hindre opptil 94 % av alt smuss og fuktighet utenfra, i å komme inn i selve bygningen. Mengden av smuss og fuktighet som folk tar med seg inn i en bygning, har en negativ påvirkning på gulvet. Og det koster penger å utbedre skadene. Ved å benytte Forbo Coral reduserer du rengjøringskostnadene.

For informasjon om Coral klikk her

Inngangsmatter starter utenfra og forsetter inn

Hvis du virkelig vil holde bygningen ren og trygg, holder det ikke å legge en matte utfor døren. For å skape et godt inngangsmattesystem må du tenke skritt - antall personer som går inn og ut i en gitt periode - og vandrerutene - og bruke denne informasjonen når du utformer inngangspartiet. En av de beste metodene for å planlegge et inngangsmattesystem er å tenke bruksområder:

Bruksområde 1: Utendørs bruk
Bruksområde 2. Innendørs bruk
Bruksområde 3: Andre trafikkerte områder
Kalkuleringsverktøy

Design møter funksjonalitet

Samtlige Coral-kolleksjoner gjenspeiler de siste trendene innen farger, mønstre og strukturer. Alle Coral gulvmatter kompletterer alle gulvløsninger og kan brukes for å fremheve noe visuelt eller smelte sammen med det helhetlige uttrykket. Brukt på riktig måte kan inngangsmatter være det du ønsker de skal være - fra elegant, men diskré funksjonelle til en tydelig presentasjon av et merke, en tjeneste eller et produkt.

Coral kolleksjoner

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår