For deg som søker produkter til industri, verksted, lager, transport og kontor!

Dato: 7 Mar 2017

Dine behov er viktig for oss, fortell oss gjerne hva du savner i vår katalog, eller om du søker en spesialløsning.
Har du behov for en løsning som ikke finnes i vårt standard sortiment, men som skulle effektivisere deres produksjon eller håndtering. Da kan du legge frem dine ideer til våre rådgivere, helt uten kostnad. Savner du noe i katalogen som du synes burde være der, da kan du sende oss en mail med ditt ønske. Vi liker å løse ”umulige” problemer, som gjør hverdagen enklere. Personlig Service med Know-How

Vi stiller høye krav til oss selv og til våre leverandører.
Vi satser på Raske Leveringer og de fleste (ca 75%) av våre produkter finnes på vårt lager for omgående levering. Vi gir oss ikke før du er fornøyd. Uten fornøyde kunder hadde vi ikke blitt Gaselle for andre gang.

Netthandelfor deg som vet hva du vil ha.
Det har blitt en suksess. Flere og flere kunder velger å bestille på nettet når de selv har tid. Et nytt og enklere bestillingssystem, tydelig struktur og en effektiv søkemotor. Test gjerne på www.cowab.no Alt for at du skal få økt tilgjengelighet.

Du kan utnytte vår erfaring og kunnskap, når du behøver gode råd eller eksperthjelp når det gjelder standard eller skreddersydde løsninger. Dette er helt uten kostnad. Vi liker å løse ”umulige” problemer, som effektiviserer din arbeidsplass/avdeling. Alt for at du skal bli fornøyd.

Vi i Cowab AS følger med i tiden og vil gjerne være din samarbeidspartner med et bredt produktutvalg i god kvalitet til riktig pris.

Cowab ble etablert i Stockholm i 1933 og gjort om til aksjeselskap i 1938. Den første katalogen ble utgitt i 1976, der de fleste produktene var egenproduserte. Med årene ble sortimentet utvidet med flere produkter fra andre produsenter for å kunne leve opp til slagordet ”for alle bedrifter!”


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår