FOODTECH : Frontcooking system med integrert avtrekk

Dato: 17 Nov 2014

Med sin svært effektive utvinnings- og filterteknologi sikrer Blanco Frontcooking station deg et optimalt arbeidsmiljø og frigjør deg fra behovet for et fast avtrekkspunkt.

Matlaging skaper damp og stekeos. På den nye generasjonen Blanco Front Cook finner du kraftige fettfiltre som effektivt fjerner lukt av matos. Fettfiltrene sitter i broen over den mobile arbeidsstasjonen og resirkulerer all damp. Selve broen er tynnere enn på tidligere modeller og gir langt bedre innsikt til matlagingen. I tillegg har den store arbeidsflater og ekstra lagringsplass som gir rom for kreativitet.

Når du er ferdig med matlagingen fjerner du enkelt de delene som må rengjøres og legger disse inn i oppvaskmaskinen – enklere blir det ikke!Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår