Foldeport – mobil port med hurtig åpning/lukking

Dato: 21 Aug 2018

Denne kraftige foldeporten er montert på stålplate som gjør den enkel å flytte fra ett byggeprosjekt til et annet. Bruk av foldeport er ideelt der det er begrenset plass, og man samtidig ønsker en sikker løsning med hurtig åpning/lukking. Kan leveres ferdig påmontert byggekortleser.

Porten er utviklet for et høyt antall passeringer pr dag, og har en helsveiset stålkonstruksjon som tåler røffe arbeids- og værforhold. Alle porter test-kjøres før de går fra lager, og leveres som standard med håndsender (rekkevidde 200 m) og GSM-key/årsur med servicemodul. Lysåpning er 5 meter.

Ett av våre fokusområder er å yte god og rask service, og vi har derfor inkludert en servicemodul i denne porten. Dette er et webbasert diagnostikkverktøy som gjør det mulig å feilsøke porten uten å fysisk måtte reise ut og se. På den måten har vi muligheten til å raskt finne ut hva som er feil, og du som kunde sparer både tid og penger. Med deler tilgjengelig på eget lager, vil porten være raskt oppe og gå igjen hvis uhellet først er ute.

Byggekortleser fra Infotech eller Infobric kan påmonteres og igangkjøres før overlevering. Andre styringssystemer monteres på forespørsel. 

Garda Anleggsikring er en komplett leverandør av mobile sikringsløsninger til bygge- og anleggsplass. Hos oss får du derfor alt du trenger for trygg og forskriftsmessig sikring, inkl. ulike typer kjøreporter, rotasjonsgrind, byggegjerder, kameraovervåkning, LED-belysning etc.

Les mer om foldeporten her