Flotte vedlikeholdsfrie utemøbler

Dato: 8 Mai 2017

Vedlikeholdsfrie kvalitetsmøbler med et flott design vil alltid være en god investering. Vår serie som innbefatter både benker, bord og sittegrupper, er tilnærmet vedlikeholdsfrie, og kan stå ute hele året uten å ta skade. Et regnskyll renser overflatene, og de er straks tørre etter regnværet. De holder seg like flotte år etter år, og er svært behagelige å sitte på.

Et bredt utvalg av forskjellige design på føtter og armlener, og et materialvalg som går fra treverk via resirkulert plast til metallgitter, sikrer at en kan få det utseendet en ønsker. Rammeverket kan også fåes i en rekke forskjellige farger. Sittegruppene leveres uten rygg, eller med en eller to rygger.

Møblene har 10 års fabrikkgaranti mot rust, men har en forventet levetid på minimum 30 år. De kan leveres med «tagge-sikker» lakk, noe som gjør at tagging kan vaskes av med et vanlig vaskemiddel.

Link til produktene: http://www.arealconsult.no/vedlikeholdsfrie-benker-og-bord-127

Vi har også noen flotte skulpturelle benker, som vil pynte opp de fleste parkområder.

Link til de skulpturelle benkene: http://www.arealconsult.no/aktivitetskulpturer-20Her er noen eksempler på mulige løsninger:


Sammenleggbare møbler for bevertning!

Arealconsult AS leverer sammenleggbare møbler for bevertning inne og ute. Nylig leverte vi utemøbler til Fisketorget i Bergen. Det er stas at en av Norges største turistattraksjoner benytter seg av disse svært elegante, holdbare og funksjonelle møblene. Vi har også svært praktiske transport -og lagringspaller tilgjengelig for disse møblene. På Fisketorget var dette spesielt viktig da de pakker møblene opp og ned hver dag.

I sortimentet finner du både runde og rektangulære bord i forskjellige størrelser, en mengde forskjellige stoltyper, og også benker og bord av samme type, i ståhøyde.

Se disse møblene her: http://www.arealconsult.no/uteservering-130

Ståbord for alle anledninger og lokaler: http://www.arealconsult.no/m%C3%B8bler-bevertning-139?p=2

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår