Flotex - bionisk gulvytelse

Dato: 25 Jan 2016

Flotex er hverken et ekte tekstilbelegg eller et gulvbelegg. Den unike konstruksjonen kombinerer det beste fra begge verdener og er godt egnet for bruk i både offentlige og private miljøer, uansett hvor krevende forholdene er.

Rundt 80 millioner bitte små 6,6 nylonfibre er like sterke som en bambussammensetting og gir samtidig samme komfort som en mosedekt overflate. Gulvet er sklihemmende under både våte og tørre forhold (R13) og imiterer funksjonene til gekkoens føtter. På samme måte som en honningbie samler inn og sprer pollen på stilkene mens den kretser rundt blomstene, fanger Flotex-overflaten fine støvpartikler og allergener fra luften for så å frigjøre dem ved vanlig rengjøring. Den nøyaktige trykketeknologien som benyttes til å fremstille Flotex etterligner naturens brede fargepalett ned til minste detalj.

Flotex er dermed det høyteknologiske tekstilbelegget som tilbyr bionisk ytelse og fås i både banebelegg og fliser.

Flotex nye serie består av 3 forskjellige kolleksjoner.
Flotex Colour viser tre individuelle designer i et vell av farger som gir deg mulighet til å finne akkurat den detaljen og nyansen du er ute etter. Flotex Linear representerer et omfattende utvalg av fem lineære designer i forskjellige fargeskalaer som passer i kontormiljøer, men som også skaper lekne effekter i fritids-, hotell- og restaurantmiljøer. Flotex Vision har et overveldende utvalg av over 600 digitalt trykte designer for enhver smak eller ethvert behov, spesielle farger kan til og med fås på forespørsel.

Flotex Vision

Flotex er vaskbart. Enkel daglig støvsuging fjerner smuss og støv som er fanget i den tette nylonoverflaten. Damprengjøring eller grundigere mekanisk rengjøring med minimalt behov for tradisjonelle rengjøringsmidler er også metoder som kan benyttes ved kraftig nedsmussing. Enkelt renhold gir Flotex-belegget tilbake sitt opprinnelige utseende. Det brede utvalget av farger og designer som tilbys for Flotex holder seg like livfulle og innbydende som da gulvet ble installert.

For mer informasjon:

www.forbo-flooring.no
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår