Flexigulv : Vår spesialitet er selvlukkende og løst liggende PVC – gulvfliser for industrielle, offentlige og kommersielle miljøer.

Dato: 13 Jan 2014

Traficline - Vedlikeholdsfrie industrielle pvc - gulvfliser

FLEXIGULV har i mer enn 12 år levert kvalitets gulvfliser til det Norske markedet. Et av disse produktene er TRAFICLINE som består av en serie løstliggende og vedlikeholdsfrie PVC - gulvfliser av høy kvalitet. Flisenes unike egenskaper gjør de velegnet til bruk i de tøffeste idustrielle, offentlige og kommersielle miljøer. De mest fremtredende egenskapene med TRAFICLINE flisene er den raske og enkle monteringen. Flisene reduserer støy, tåler tunge nedslipp samt belastninger fra kjøretøy og gaffeltrucker uten at de knuses eller sprekker. Flisene kan legges direkte på eksisterende gulv uten omfattende og kostbare forarbeider, og gulvet kan umiddelbart tas i bruk. Egenskaper som gir effektive resultater og reduserte kostnader..

For flere opplysninger om produktene se www.flexigulv.no eller ring tlf. 98 11 55 74


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår