FlexiGulv – Kreative, fleksible og miljøvennlige gulvløsninger til prosjektmarkedet

Dato: 20 Mai 2020

FlexiGulv har importert og solgt kreative gulvløsninger, primært løstliggende laminat/ PVC/ vinylfliser (limfrie) til det industrielle markedet i Norge i over 20 år. Vi har arbeidet aktivt med å sikre oss produktleverandører som leverer miljøvennlige produkter av høyeste kvalitet, stor bredde, med moderne og spennende design og produktutvalg.

Vi presenterer kvalitetsløsninger med perfekt gjengivelse av tre, stein, betong, keramikk og metall i en naturlig og moderne stil. Våre kunder kan velge mellom løstliggende eller limte applikasjoner.

HVORFOR VELGE FLEXIGULV?

  • Produkter av høy kvalitet og komfort
  • Bredt design og produktutvalg
  • Miljøvennlige og bærekaftige produkter
  • Produkter med enkelt vedlikehold og med Anti- Slip funksjon
  • Rask og enkel montering
  • Solide leverandører
  • Produkter med mange bruksområder

BRUKSOMRÅDER:

Våre gulvløsninger har en stor bredde av bruksområder. Vi har produkter for bruk i industrihaller, verksteder, lager, produksjonslokaler, garasjer, butikklokaler, hoteller, institusjoner, kontorer, flerbruksarealer, skoler og i hjemmet etc. Produktene er miljøvennlige, fleksible og av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon om hvilket produkt som kan passe ditt behov.

Besøk våre hjemmeside www.flexigulv.no eller ta kontakt med oss for mer info.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår