Fleksible sitteløsninger fra Norsk leverandør

Dato: 24 Apr 2020

Teleskoptribune, teleskopamfi eller uttrekkstribuner, kjært barn har mange navn. Dette er vel det mest plassbesparende og fleksible produktet på markedet.

  • Gir optimal utnyttelse av plass
  • Åpner for flere funksjoner i samme hall.

En teleskoptribune består av en trappestruktur som fungerer som et trekkspill. Setene har en fleksibel ryggstøtte som bretter seg ned når tribunen kjøres sammen. På få minutter kan den motoriserte tribunen slåes sammen, og åpne verdifull gulvplass til andre aktiviteter. Tribunen bygger bare 1500mm sammenkjørt, uansett høyde. Tribunene kan parkeres inne i nisjer, under eller i flukt med balkonger.

Designet kan tilpasses det arkitektoniske, rommet og bruket.

  • Skole/utdanning- undervisningstribune
  • Flerbrukshall – sportstribune
  • Kultursal – kulturtribune
  • Kino - underholdningstribune

Løsningene er tilgjengelig med forskjellige modeller, materialer og farger. Man står fritt til å tilpasse både løsning og design for å matche resten av rommet.

Fair Deal Tribuneservice er en Norsk leverandør som leverer teleskoptribuner og andre sitteløsninger til alle anlegg og prosjekter. Våre erfarne prosjektledere tar hånd om produksjon og installasjon av tribunene, og vi følger opp fremdriftsplaner underveis i prosjektet og samarbeider sømløst med andre leverandører. Vi har god struktur og dyktige medarbeidere som sikrer vår gjennomføringsevne, slik at prosjektet blir ferdig i tide. 

«Fair Deal Tribuneservice har levert det som kanskje er den største og mest spektakulære teleskoptribuneløsningen som finnes i markedet», sier daglig leder i Trondheim Spektrum Eva Annie Svendsen. «Dette gir oss muligheten til å tilby svært fleksible konfigurasjonsløsninger til de aktuelle målgruppene vi jobber mot. Fair Deal har gitt råd som har bidratt til økt fleksibilitet og ikke minst økt kapasiteten betydelig. I løpet av minutter kan vi for eksempel endre seteoppsett tilpasset media, pressen, handicapplasser, og ikke minst kan vi i løpet av kort tid og gjennom automatiserte teleskoptribuner øke kapasiteten fra 3800 plasser til over 9000 seter!» Trondheim Spektrum har hostet Håndball EM 2020, MGP/Eurovision Song Contest 2020 og store konserter og oppsetninger som A-HA og Grease.