Fleksible fjern/nærvarmerør i PE-Xa

Dato: 29 Nov 2017

RAUVITHERM og RAUTHERMEX- nå også for 10 bar

RAUVITHERM pre-isolerte kulvertrør kombinerer høy fleksibilitet med varmeisolerende egenskaper og gunstig prisnivå.  Kombinert med REHAU’s kjente EVERLOC press-koblingssystem gir rørene en svært høy sikkerhet mot lekkasjer, samtidig som montasjen går lekende enkelt.  EVERLOC er kjent og høyt skattet også av våre konkurrenter. RAUVITHERM er isolert med PEX-matter, som gjør den lett og føyelig å arbeide med.  RAUVITHERM er tilgjengelig som UNO fra 25mm til 160mm og som DUO fra 25mm til 63mm.

RAUVITHERM-rør i små kvanta får du nå hurtig fra kappelinjen til Ole Chr. Bye i Rakkestad.

RAUTHERMEX  er det riktige valg for lavest mulig varmetap, som for fjernvarme og biovarmesystemer over lengre avstander. RAUTHERMEX er isolert med PU-skum, og leveres nå både for 6 bar og 10 bar, som UNO fra 25mm til 160mm og som DUO fra 20mm til 75mm.  RAUTHERMEX finnes også med dobbel og trippel isolering.  RAUTHERMEX kobles med EVERLOC press-koblingssystem, både for 6 bar og 10 bar. 

LettePEX-rør som RAUVITHERM og RAUTHERMEX byr på store fordeler i forhold til de tradisjonelle stålrørene, mhp anleggskostnader og enkel installering.  De legges rett i grøfta, og de kan håndtere vanntemperaturer opp til 95 grader.

Kontakt REHAU AS for en gjennomgang og eller tilbud eller les mer på https://www.rehau.com/no-no/produkter/fornybar-energi.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår