FLEKSIBLE avfalls-/miljøhus

Dato: 19 Apr 2017

Skap et trivelig bomiljø hvor all søppel er skjermet og kombiner det med et overbygd sykkelskur. Det gir et ryddig og pent utemiljø. Avfallshusene/miljøhusene er moduloppbygde og fremstilt i vedlikeholdsfrie materialer. Husenes størrelse kan bygges etter behov. Er du i tvil om hvor stort huset skal være eller hvor mange containere/sykler det er plass til kan du tegne avfalls-/miljøhuset ditt her.


Utemiljøet er viktig for din trivsel

Vi har et stort utvalg avfallshus til håndtering, sortering og avskjerming av avfallsbeholdere som gir et estetisk og pent inntrykk. Tellus serien er fleksible lagerhusløsninger som kan fås i størrelser fra 6 til 100 kvm. Husene har lang holdbarhet og meget enkelt vedlikehold. Avfallshuset kan bygges slik at man kombinerer det med et overbygd sykkelskur, med plass til sykler og barnevogner. Fås også med avlåst rom, og mulighet til spesielle innkast på sidene. Kan leveres med integrerte LED-lyspanel.

Her finnes det mange muligheter! Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for deg eller ditt borettslag, forretningsbygg, skole osv.

Tellus Funkis Trio 63-5 med sykkelparkering i to etasjer. Nylig satt opp på Høgskolen i Bø i Telemark. Her er det plass til 80 sykler på 68 m2.
Les mer om Tellus sykkelhus, klikk her!

YMER sykkelskur med 19 sykkelplasser, sedumtak og Aero sykkelpumpe. Til alle våre overbygde løsninger brukes aluminiumsprofiler, som sikrer en robust konstruksjon og minimalt vedlikehold.
Les mer om Ymer sykkelskur, klikk her!
Vedlikeholdsfrie busskur: Konstruert som et modulsystem som gjør det enkelt å tilpasse individuelle behov. Enkelt å bytte ut vegger eller glass ved hærverk. Dette fordi innfestingen er med gummilister!
Les mer om busskur - leskur, klikk her!

Dero Fixit Servicestasjon: Inneholder alle nødvendige verktøy for å utføre grunnleggende reparasjoner og vedlikehold av sykkelen.
Aero sykkelpumpe: En kompressorpumpe utstyrt med en armert luftslange og håndtak med munnstykke for både sykkel- og bilventiler.

Les mer om produkter til sykkelparkering, klikk her!
Tellus: Avfallshuset kan bygges slik at man kan kombinerer det med et overbygd sykkelskur, med plass til sykler og evt. barnevogner.
Tegn ditt eget avfallshus her!

Tellus avfallshus: Maridalsveien Borettslag har syv forskjellige størrelser på sine avfallshus som betjener 355 boliger. Avfallshusene kan kombineres med sykkelskur.
Tegn ditt eget avfallshus/sykkelskur her!
BWaste helt nedgravde containere: Flott og stilrent design hvor kun innkastsøylen er synlig. Et funksjonelt og økonomisk valg som gir stor kapasitet på minimal plass.
Les mer om BWaste klikk her!

Valory delvis nedgravde containere: Avfallsløsningen hvor ca 2/3 er under bakken. Valory kan fås med forskjellige innkast for enklere sortering av søppel. Kan tilpasses ulike miljøer slik at de glir inn i miljøet.
Les mer om Valory klikk her!Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår