Fleksibilitet stopper ikke ved terskelen

Dato: 8 Nov 2016

Hva skjer i dag, når en gjest  ringer på døren, og resepsjonisten ikke er til stede? Til den fleksible, mobile kommunikasjon ved terskelen tilbyr Siedle et bredt sortiment, som går fra den enkle utvidelsesmulighet  til den meget komplekse systemintegrasjon. På den måten sørger Siedle for, at hvem som helst, hvor som helst, kan besvare oppkall fra døren.

Siedles systemer tar imot kundene, også når resepsjonisten ikke er til stede
Inngangspartiet er ikke lenger bare en ankomst for besøkende, det er mye mer enn det. Inngangspartiet tar imot og gir deg informasjon om, at du er på rette sted. Siedles kommunikasjonssystemer på terskelen skaper tillit for deg og tilbyr en enkel betjening, så du lett og hurtig finner frem til den du skal besøke. På den annen side av terskelen sikrer Siedles fleksible systemer, at du kan ta imot dine kunder, også når resepsjonisten ikke er til stede.

Siedles ubegrensede kommunikasjonsfrihet
Siedle tilbyr mange muligheter, som gjør terskelen mobil. Det beste fra to verdener: Siedle Scope er den trådløse videodørtelefon, som gir deg stor bevegelighet lokalt i bygningen. Siedle Gateways og Siedle Access forbinder dørtelefonen til IP-verdenen, og Siedle App til din smartphone gir deg full mobilitet. Siedle Access tilbyr IP-kommunikasjon, som lever opp til alle krav.  Det unike ved Access er, at det integreres fullstendig i et IP-nettverk og beriker dette med hele funksjonsbredden i Siedles systemteknikk, fra samtaleforbindelsen over video og intercom til komplekse koblings-og styrefunksjoner. Det er bare kunden som setter grensen for mobiliteten.

Dørkommunikasjon  med intelligent funksjon
Siedles systemer gir mere mobilitet og sørger for, at den besøkende ikke blir forvirret, venter for lenge ved terskelen, eller går.  I Siedles dørkommunikasjonssystemer med intelligent funksjon er alt forbundet med alt. Derved imponerer Siedle ikke kun på design og betjeningsvennlighet, men også med de mange ekstra funksjoner, som gir nye muligheter for kommunikasjon på terskelen. Siedle gjør din verden mere fleksibel og mobil.


Ytterligere informasjon: www.siedle.dk

FÅ NYHETER OM MATERIALE OG PRODUKTER - RETT I INNBOKSEN

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår