Fjernvarme - Framtidens viktigste ressurs

Dato: 11 Okt 2017

RAUVITHERM og RAUTHERMEX

Effektive, sikre og fleksible fjern/nærvarmerør i PE-Xa

RAUVITHERM pre-isolerte kulvertrør kombinerer høy fleksibilitet med varmeisolerende egenskaper og gunstig prisnivå. Kombinert med REHAU’s kjente EVERLOC press-koblingssystem gir rørene en svært høy sikkerhet mot lekkasjer, samtidig som montasjen går lekende enkelt. EVERLOC er kjent og høyt skattet også av våre konkurrenter. RAUVITHERM er isolert med PEX-matter, som gjør den lett og føyelig å arbeide med. RAUVITHERM er tilgjengelig som UNO fra 25mm til 160mm og som DUO fra 25mm til 63mm.

RAUTHERMEX ble designet for applikasjoner hvor lavt varmetap er kritisk. Dette gjør den ideell for store fjernvarme og biomassesystemer over lange avstander. RAUTHERMEX er isolert med PU-skum, og leveres nå som UNO fra 25mm til 160mm og som DUO fra 20mm til 75mm. RAUTHERMEX er også tilgjengelig som PLUS med dobbel isolering og for tappevannsanlegg (10 bar). Som for RAUVITHERM kobles også RAUTHERMEX med EVERLOC press-koblingssystem.

Lette polymer rør som RAUVITHERM og RAUTHERMEX for 6 bar tilbyr store fordeler i forhold til de tradisjonelle stålrørene anleggskostnader og enkel installering. Inklusive de isolerte EVERLOC-skjøtene legges de rett i grøfta, og de kan håndtere vanntemperaturer opp til 95 grader.
Kontakt REHAU AS for et tilbud.Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår