Finn din drømmedusj med produkter fra hansgrohe og AXOR

Dato: 29 Sep 2021

Dusjene fra Hansgrohe er like individuelle som dine behov.

Velg favorittene dine fra våre hånd- og hodedusjer, dusjsett, dusjhoder og dusjsystemer. Nyt godt av et mangfold av prisvinnende design, innovative teknologier og våre strenge krav til kvalitet. Uansett om du skal friske opp dusjområdet ditt bare litt eller gi deg i kast med en helt ny utforming: Vi har også løsninger for små budsjetter og alle dusjbehov.

Store stråleskiver, slank design og behagelige regnstråler

hansgrohe Crometta-dusjer kombinerer moderne design med gode muligheter for vann- og energibesparelse. Seriens hånddusjer, hodedusjer og Showerpipes fås i både runde og firkantede designvarianter. De attraktive prisene gjør dem velegnede i store og små prosjekter og ikke minst som rørleggerens foretrukne standardprodukter i det daglige. Særlig miljøvennlige EcoSmart-varianter lever samtidig opp til kravene om vannbesparelse i sertifiserte bærekraftige bygg.

Croma Select-dusjene gjør dusjopplevelsen mer komfortabel – til en god pris

Croma Select gir rik mulighet til å oppfylle selv de mest varierende dusjbehov med modellene Multi, Vario og 1jet i både E- og S-design. I hånddusjene Multi og Vario er det tre forskjellige stråletyper, fra et mykt dusjregn til en kraftig massasjestråle.  Man skifter stråletype ved å trykke på en enkelt knapp – det kan gjøres med én hånd og av badende i alle aldre, selv når dusjen sitter i holderen på dusjstangen.

Opplev PowderRain med Raindance Select S

Raindance Select S-dusjen byr på stråletypene Rain, WhirlAir og PowderRain. Rain er med sitt brede dusjregn den ideelle strålen til hverdagens dusjrutine. Massasjestrålen WhirlAir frisker målrettet og kraftfullt hud og muskler opp. PowderRain sørger med myke mikrodråper for dyp avspenning og nytelse. Det er lett å skifte mellom stråletypene med ett trykk på Select-knappen på grepet – også med én hånd og lukkede øyne. Dermed kan den nye dusjfornøyelsen finne plass i ethvert baderom.

AXOR ShowerHeaven: Dusj i en ny dimensjon

Iscenesettelse av vann i en puristisk design i elegant samspill med den høyeste ingeniørkunsten: En dusjstråle som aldri er sett før, har blitt perfeksjonert gjennom flere års forskning og fullender den enestående hyllesten til elementet vann. Et designprodukt for kropp, sjel og rom. Tre stråletyper gir en luksuriøs dusjopplevelse: den konsentrerte mono-strålen i midten, den store Rain-strålen og Body-strålene med den unike, nye PowderRain. Fra avslappet massasje over velværeregn til et mykt finregn – med AXOR ShowerHeaven 1200 kan strålene velges enkeltvis eller samtidig, og de skaper en spektakulær sanseopplevelse.

Oppdag også hansgrohe drømmebadguide til baderomsinnredning.