Filter av miljøvennlig Strekkmetall

Dato: 30 Jan 2018

Vi produserer filtre i strekkmetall ned til minimum 60 mikro åpning.

Ren energi.
70% av energien som kreves for produksjon kommer fra fotovoltaiske systemer.

Forurensings-fri prosess.
"Strekkmetall" er en kaldpressende prosess som ikke krever bruk av forurensende stoffer.

Nullskrap behandling
Strekkmetall er produsert uten å produsere skrot, og dermed optimalisere bruken av råvarer.

Re-sirkulerbart
Strekkmetallet er 100% gjennvinnbart.

Det italienske merket står for kvalitetsprodukter, garantert service, standard og spesialtilpassede løsninger. Dimensjonskontroll av åpningene i strekkmetallet med mikroskoper og elektroniske midler.

Visuell inspeksjon av strekkmetallet for rustmotstandstester utføres i en saltvannståke. Laboratorieutstyr for å kontrollere blenderprosent av strekkmetallet. Instrument for elektronisk gjenkjenning av råmaterialets kjemiske sammensetning.

Filterpaneler
Komponenter brukt til luftrensing og kondisjonering. Tilgjengeligheten av et nesten ubegrenset utvalg av strekkmetall og tilgjengeligheten av ulike typer utstyr og prosesser, betyr at vi kan lage alle typer filter som kan være påkrevd.

Lagvis filtreringselementer
Ved lagvis utvidede mesh filterelementer, som også kan roteres, kan filterelementer produseres med tilpassede egenskaper for å garantere ytelsen som kreves av den tekniske utformingen. Filtrering av "puter" kan også opprettes takket være anvendelsen

Mikromasker
Konfigurerbare og brukbare mikromasker basert på kundens design.

Aktivt karbonfilter
Aktiv karbonbeholder i strekkmetall. For å fjerne lukt og luft urenheter.

Avtrekksvifte filter
Ulike typer filterpaneler, tilgjengelige i forskjellige størrelser og former, for avtrekksdeksler. For tilpassede filtreringslag for å dekke dine spesifikke behov. Standardformater, eller på bestilling/ forespørsel. Uttrekksdeksler kan plasseres i industrielle kjøkken for å unngå at smørfett kommer i kontakt med varme og deretter brann. Hetter kan legges til sugesystemer for å utlufte gjenværende industriell behandling etter at alle forurensende stoffer har blitt eliminert.

Filter for industrielle hetter
Vi produserer filterpaneler for alle størrelser avtrekksdeksler som brukes i industrielle sugesystemer som kreves for å behandle prosessdamp og partikler i samsvar med gjeldende forskrifter for eliminering av skadelige stoffer.

Kjøkken avtrekksvifte filter
Våre strekkmetall filterpaneler for industrielle avtrekksvifte er laget av 100% rustfritt stål, det mest pålitelige og hygieniske materialet mulig, som er i overensstemmelse med DIN 31000 ulykkesforebyggende standarder. Panelene er modulære og kan derfor monteres sammen. Filterpaneler for kjøkkenviftehoder kan også tilpasses når det gjelder maskestørrelse, antall lag og trimmes/beskjæres.

Kurver og beholdere
Kurver - Beholdere - Aktive karbonbeholdere - Sterilisatorer

Standard
Ruller og ark i standard kommersiell tykkelse og dimensjoner. På forespørsel, til mål: ruller og emner, filtre og finprodukter. Masken er laget av ulike materialer: karbonstål, galvanisert karbonstål, rustfritt stål, aluminium, kobber, messing, titan og andre materialer.

Produktutvikling og målte produkter, med komponenter og detaljer.
Muligheten til å tilby tilpassede produkter er en av våre spesialiteter.

Ekstrem presisjon gjennom hele produksjonsprosessen; design, prototyping og industrialisering. Hundrevis av dyktige prosesser og vårt høyt profesjonelle personale garanterer kundetilfredshet hver gang.

Opprettelsen av fiberelementer for tunge applikasjoner krever kompetanse, god kunnskap om hvilke sjonsprosessen. Vi leverer ferdige produkter akkurat som du har utviklet og designet dem. Hver detalj er perfekt produsert.

Den spesifikke kompetansen til hver vår-divisjon for lett konstruksjonsstål er en sikker garanti for kvaliteten på håndverket og presisjonen i hver ordre vi leverer, uansett hvor komplisert. En sertifisert organisasjon som garanterer kvalitetskontroll og forsyningsvolumer, med all kundestøtte som kan forventes fra et stort selskap som har betjent designere og byggherrer i mer enn sytti år.

Forskjellige typer filter
Strekkmetall kan produseres ved hjelp av ulike typer rustfritt stål, ideelt for å motstå høye temperaturer. Dette er et sterkt materiale som ikke rakner og opprettholder dermed alle dets geometriske og mekaniske egenskaper. Se fotogalleriet for å se noen utvalgte produkter laget med ulike typer strekkmetall for industrielle applikasjoner: matvareindustri, legemidler og bilindustrien, for å nevne noen få.

Her er bare noen få eksempler på filtrene som er utviklet for ulike industrielle applikasjoner. Strekkmetall aldri "rakner" og strukturen er fortsatt kompakt og stabil over tid. Dens geometriske og dimensjonale egenskaper blir aldri endret ved løsrivelse, som skjer med flettet nett eller stoffnett.

Luftfiltre
Ren luft. I malings systemer må urenheter fjernes fra røyken ved å tvinge dette til å passere gjennom filtreringslag, inkludert noen med vårt strekkmetall. Takket være filtre montert i motorvogner, er luften vi puster fri for forurensende stoffer; strekkmetall er brukt til å støtte de interne filtreringslagene. I industrielle applikasjoner som bruker trykkluft, må luften holdes fri for de partiklene som kan kompromittere prosessoperasjonen.

Filterrør
Rent vann. Strekkmetall er uunnværlig når det gjelder å behandle en slik verdifull ressurs som vann. Avfalls- eller prosessvann må behandles ved hjelp av forskjellige trinn som mekanisk skiller eventuelle forurensende stoffer ved å fange dem i egnede strekkmetall masker. De bevegelige organene nedsenket i væskene, som pumper og andre roterende anordninger, er også beskyttet av filtre som er eksplisitt utviklet for deres tilsiktede bruk.

Materialer av høy kvalitet må brukes til å bygge flytende filtre som brukes i væskedynamiske og hydrauliske systemer. Disse må være egnet for formål og konfigureres for å motstå trykket av væskene som blir behandlet og høye temperaturer.

Referanseprosjekter Strekkmetall AS

Utvidelse av kjøpesenter i Ålgård

Utvidelse av kjøpesenter i Ålgård

Tilbygg | Gjesdal | 50-55 mill. kr

Tilbygg av forretninger/senter som består av en bygning i Gjesdal på en etasj...

Flesland Lufthavn

Flesland Lufthavn

Nybygg | Bergen | ca. 3,6 mrd. kr

Nybygg av flytårn som består av en bygning i Bergen. Selve byggingen startet ...

Scandic Portalen

Scandic Portalen

Nybygg | Lillestrøm | Uoffisiell

Nybygg av leiligheter (blokk) som består av en bygning i Lillestrøm med 408 l...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår