Euphoria SmartControl

Dato: 3 Dec 2018

Skreddersy din egen dusjopplevelse

GROHE har designet Euphoria SmartControl med tanke på brukervennlighet og de nyeste trender innen design. Med det nye dusjsystemet er det mulig å ta med seg spaoppholdet hjem til baderommet.

En smart og personlig dusjopplevelse

Med det nye dusjsystemet kan du glede deg til å ta en dusj. Med det store dusjhodet vil du mer kunne skylle såpe av kroppen raskere og mer effektivt. Hånddusjen er lett å håndtere og kan justeres til forskjellige høyder slik at den kan brukes av hele familien. Teknologien i  dusjsystemet lagrer automatisk innstillingene dine til neste gang du dusjer. Dette betyr at du ikke trenger å bruke tid på å stille inn vannmengde og temperatur hver gang du skrur på dusjen.

Skreddersy dusjen

I tillegg til Rainshower 310 SmartActive dusjhode er GROHE Euphoria SmartControl dusjsystemet også tilgjengelig med Euphoria 260-dusjhode. En ny og innovativ knapp i midten av Euphoria SmartControl 260-sprayplaten gir deg flere dusjmuligheter. Vri på knappen for å bytte mellom tre forskjellige spraysoner på hodedusjen. Sone 1 har en kraftig Jet-spray, Sone 2, en energisk og oppkvikkende SmartRain-spray, og Sone 3 en full regnskur som skaper deilig og avslappende sommerregn. Fortsett å snu knappen for å sirkulere igjennom alle tre sonene igjen. Det blir ikke enklere å skreddersy din egen dusjopplevelse.

Ny dusj uten nye hull i veggen

Er du lei av det lille, forkalkede dusjhodet ditt, hvor vannet bare kommer i dråper og gjør det å vaske håret til en kamp? GROHE Euphoria SmartControl er enkel å installere og kan tilpasses slik at du kan montere den i eksisterende hull i veggen. Med GROHE QuickFix trenger du ikke å bore ekstra, unødvendige hull.

Ta varm dusj uten å brenne fingrene

Grohtherm SmartControl termostaten med GROHEs TurboStat-teknologi leverer ønsket temperatur på sekundet slik at du slipper å vente på varmtvannet. Den sørger også for at det er samme temperatur og megde kommer ut igjen etter du har tatt pause for å skumme håret med sjampo. GROHE CoolTouch-teknologien sørger for at hele termostatens overflate aldri blir varmere enn temperaturen termostaten er instilt på. Det betyr at selv de yngste i familien kan dusje trygt uten å brenne hendene sine. Med Euphoria SmartControl har selv de minste detaljene bitt tatt med i betraktning for å optimalisere dusjopplevelsen for hele familien.

For mer informasjon, besøk www.grohe.no.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår
utstillerliste