Ett møbel - flere valg. Velg farge og servant til samme pris!

Dato: 14 Okt 2019

Besøk oss på Bygg Reis Deg: Stand nr: B03-15

Nye MIE baderomsmøbel fra VikingBad leveres med et smart klikksystem som gjør at du enkelt kan bytte front og sidepanel.

Stiler består og stiler endrer seg. VikingBad har valgt å gjøre det enkelt for deg både å velge eller bytte stil på ditt baderomsmøbel.

ETT MØBEL - FLERE VALG
Med den nye MIE baderomsserien fra VikingBad, kan du velge hvilke farge du ønsker både på sidepanel og skuffefront, uten tillegg i prisen. De nye møblene leveres med et smart klikksystem, slik at du enkelt kan bytte farge og stil uten å kjøpe nytt møbel. I tillegg tilbyr VikingBad nå et enda større fargespekter på alle MIE møbler, inkludert kommoder og høyskap.

DESIGN
VikingBad MIE baderomsmøbler har et stilrent og tidløst design, med flere smarte detaljer. Skuffene har full uttrekk med god dybde slik at du får best mulig oppbevaringsplass. Skuffefronter med fingergrip og sidevanger i glass gir et elegant utrykk.

SAMME PRIS
VikingBad MIE baderomsmøbler leveres i alle tilgjengelige fargekombinasjoner, og passer til både IDA og ADA servanter. Du kan selv velge hvilken farge og servant du ønsker på ditt møbel, til samme pris. Et enkelt valg!Last ned brosjyre her:
Baderom


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår