ETERNAL vinylgulv med digitalt trykk – design ditt eget gulv!

Dato: 19 Mai 2015

Den nye Eternal kolleksjonen fra Forbo presenterer et stort utvalg av avansert design i naturlige mønstre og farger samt trendy eksklusive digitale trykte mønstre. Eternal vinylbelegg passer til alle generelle bruksområder i segmenter som helse og eldreomsorg, undervisning, kontor, detaljhandel samt fritid/overnatting.

Alle Eternal gulv har et 0,7 mm slitesjikt som sikrer en maksimal slitestyrke og gir gulvet optimalt utseende år etter år. Eternal inneholder opp til 50 % resirkulert materiale.

Hele kolleksjonen er våtromsgodkjent (VT-godkjent) og kan benyttes i rom med sluk.

Den nye Eternal-kolleksjonen fra Forbo Flooring Systems omfatter blant annet en serie digitale trykk som gir en helt ny dimensjon til farger og design, og som har den samme høye kvaliteten som i resten av Eternal-kolleksjonen. Med avansert digital trykketeknologi har designerne våre fått de verktøyene de trenger for å skape et fascinerende visuelt uttrykk, som ikke ville vært mulig med vanlige trykkemetoder: subtile fargegraderinger som løper langs hele rullens lengde, en kaskade av hele regnbuens farger der mønsteret ikke gjentas på ti meter, eller spektakulære geoder med skinnende krystaller som kan skaleres til ønsket størrelse.

Eternal med digitalt trykk
I tillegg til de digitale trykkene i Eternal-kolleksjonen kan vi også spesialprodusere gulvdesign på bestilling, fra 12 m2 og oppover. Så enten du skal innrede møterommet eller butikklokalet eller du vil skape et spektakulært atrium på en skole eller i en annen offentlig bygning, har du et hav av muligheter med de digitale trykkene i Forbos Eternal.

PUR Pearl og PUR Wood Pearl
Vår velkjente og slitesterke PUR Pearl slitesjikt benyttes til de fleste av våre designer. Slitesjiktet blir påført ved hjelp av en teknikk som sikrer lik mengde både på toppen i de dypere områdene av mønsterpregingen. Det forhindrer at overflaten samler opp smuss og skitt samtidig som det sikrer lave vedlikeholdskostnader. Nytt i denne kolleksjonen er de 8 designene som er produsert med vår spesielle PUR Wood Pearl slitesjikt som gir ekstrem god utseende for imiterte tredesign. Den silkematte overflaten sikrer høy motstand med flekker og skrapemerker.

Miljøengasjement

  • Baksiden på vår Eternal prosjektvinyl inneholder 50% resirkulert materiale.
  • Vi produserer våre vinylgulv i Europa og de oppfyller de strengeste REACH-standardene, både gjeldende og fremtidige.
  • 100% grønn elektrisitet kommer fra fornybare ressurser og kvalitets- og miljøstyringen er sertifisert i henhold til ISO 14001 på våre produksjonsenheter.
  • Vi benytter en unik kompakt konstruksjon som gir et bærekraftig og slitesterkt produkt med optimalt utseende år etter år.

Link til Eternal : http://forbo.cloudapp.net/flooring/no-no/produkter/prosjektvinyl/eternal/bsarqt

For mer informasjon gå inn på: www.forbo-flooring.no

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår