Et inspirerende utemiljø

Dato: 17 Jan 2020

Et optimalt utemiljø skal skape rom for gode sosiale opplevelser og morsom fysisk aktivitet. Det skal være et sted vi utvikler vår motorikk, utfordrer oss selv fysisk, senker stressnivået og gjør oss glade og fornøyde.

Inspirerende uteområder for å oppholde seg, ha bevegelse og det gode sosiale samværet er viktig for trivselen til både små og store.

Den nye lærerplanen gir økt fokus på begrepet STEM (science, technology, engineering og math). Det stiller høyere og andre krav til undervisning, og behovet for å tilpasse seg vil øke både ute og inne. Vi har et bredt utvalg lekeapparater og utemiljøer som passer perfekt til å imøtekomme de nye kravene, og bringe naturfag og realfag inn i aktiv lek og læring. Her viser vi Memo og Planetarium, disse og mange flere pedagogiske utendørsprodukter finnes på www.lekolar.no.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår