ESYLUX FLAT – Ny stilig og diskret detektorserie fra Esylux!

Dato: 15 Sep 2015

Detektorene i FLAT-serien er diskret, allsidige og effektive. De overbeviser på grunn av sin tilpasningsevne, sine allsidige bruksmuligheter og sitt lave energiforbruk. FLAT-serien overbeviser med allsidig design og fargevariasjoner samt innovativ teknikk. Den flate konstruksjonen og fremtredende rekkevidden i 8 m-klassen sørger for optimal drift i bruksområder der det er viktig med en tiltalende interiørarkitektur.

FLAT-serien er spesielt utviklet for bruk i områder der design og utseende betyr mye. Den bygger kun 6 mm ned fra himlingen, og leveres i et stort antall variasjoner. Man kan velge mellom rund eller kvadratisk utførelse, hvit eller svart og med deksel i plast eller glass.

FLAT-serien leveres i vanlig 230 V og i DALI.

I 230 V versjoner kommer med «zero-crossing» teknologi for lengre levetid på relèet, dette er spesielt viktig ved bruk av LED lamper. 230 V detektorer kan også leveres med ferdig tilkoblet GST plugger for raskere montering.

DALI detektorene kan styre opptil 64 forkoblinger, og har bryterinngang for manuell overstyring.

Se mer info på www.esylux.no


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår