ESSVEs nye skuer går i ett med fasaden på huset

Dato: 3 Jun 2019

– Det er selvfølgelig positivt at ESSVE kommer med skruer i farger som matcher våre mest solgte varianter av MøreRoyal, sier Brynjar Ansnes Moe i Talgø. ESSVEs fasadeskruer leveres i fire forskjellige farger.

Salget av vedlikeholdsvennlig kledning har økt kraftig de siste fem årene. Det har naturligvis også ført til en langt større etterspørsel etter syrefaste skruer, ettersom de er både ekstra holdbare og motstandsdyktige mot vær og vind.

ESSVE lanserer syrefaste fasadeskruer med senkhode og klemkant som er utviklet i samarbeid med de største trelastleverandørene. Fasadeskruene matcher fargen på kledningen til Talgø, Moelven, Bergene Holm, Alvdal og Kebony og finnes i hvit, lys grå, brun og svart.

Én av leverandørene som har bidratt i utviklingen av de nye skruene er Talgø, som står bak den populære MøreRoyal-serien:

– Vi gleder oss over at det nå har kommet nye innfestingsprodukter som er med på å løfte det totale inntrykket av fasaden. Kundene våre blir stadig mer bevisste på hvordan fasaden på husene skal se ut, og de fleste ønsker at skruene skal være minst mulig synlige. Det er selvfølgelig positivt at ESSVE kommer med skruer i farger som matcher våre mest solgte varianter av MøreRoyal, sier Brynjar Ansnes Moe i Talgø.

Fordelen med å bruke fargede skruer er at de går mer i ett med trevirket, og gjør fasaden penere og mer enhetlig. Tømrer Gretar Thor Gudjonsson har selv tatt i bruk de nye, syrefaste skruene på et hus han har bygget på en av øyene i vestlandskommunen Austevoll, med Nordsjøen som nærmeste nabo. Han er veldig godt fornøyd: Kledningen i MøreRoyal setersvart er festet med svarte ESSVE-skruer, og glir perfekt inn i de naturskjønne omgivelsene.

Fasadeskruene har fiberskjæret i spissen som minimerer risikoen for sprekkdannelse og reduserer innskruingsmomentet. Skruens hodeform forhindrer fuktinntrengning.

Fasadeskrue med lite hode for usynlig montering
I tillegg til fasadeskruen med farget senkhode, lanserer ESSVE også en ny, syrefast fasadeskrue med sylindrisk hode på det norske markedet. Skruens lille hode gir et tilnærmet usynlig monteringsresultat, og egner seg derfor også svært godt til montering av vedlikeholdsvennlige trefasader.