ESSVE utvider fugesortimentet

Dato: 16 Aug 2016

ESSVE lanserer nå fire nye fugemasser som inngår i deres allerede innholdsrike sortiment. En ny universalfug, en takfug og to fugeskum er nyheter som kommer på markedet i løpet av september.

Universalfug Allvær er en smidig og høyelastisk fug som fungerer spesielt godt til utendørsbruk. Den fungerer godt i all slags vær året rundt; vått og kaldt, sommer og vinter. Universalfugen fester på alle materialer, fryser ikke og er værbestandig fra første sekund. Universalfug Allvær er perfekt for norske forhold, og anbefales hvis man skal montere eller reparere takrenner som lekker eller ved tetning av gjennomføringer.

ESSVEs nye takfug er ideell til takpapp og blikktak. Den er basert på asfalt og forsterket med glassfiber. Takfugen fester til våte overflater, tetter umiddelbart og tørker raskt. Passer utmerket til piper og til tetting av store sprekker og hull.

Miljøskum
Fugeskum Eco Pro er isocyanatfritt og er dermed et miljøskum. Dette fugeskummet gir mer volum og er lettere å skjære i. Det er også lyddempende, varmeisolerende og herder raskere enn øvrige fugeskum. Passer perfekt til dører, vinduer og gjennomføringer.

Fugeskum Flex Pro er et nyutviklet og svært elastisk fugeskum som innehar mange av de samme kvaliteter som miljøvarianten Eco Pro. Dette produktet kan i tillegg brukes på elementer som er i bevegelse. Det er svært varmeisolerende og demper akustikk. Med aktivator kan den brukes helt ned til minus 15 grader.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår