Essve : Tungt feste i lettbetong blir lett match med ny skrue

Dato: 12 Feb 2013

ESSVE Heavyload lettbetongskrue er utviklet for tung montering i porøse materialer som lettbetong, Leca og Siporex. Den er utviklet for det nordiske klimaet og har en unik design. Med lastekapasitet på hele 225 kg tar den posisjon blant de sterkeste festemidlene for lettbetong.

I 2005 introduserte ESSVE lettbetongskruen på det nordiske markedet. Nå var det ikke lenger nødvendig å borre og plugge i porøse materialer, hvilket forenklet jobben betraktelig. ESSVE Heavy Load Lettbetong skrue er en videreutvikling av lettbetongskruen. Den har fått en høyere belastningsverdi takket være en unik gjenge, nydesignet skruehode samt en lengre og tykkere stamme. For å forbedre produktet ytterligere er det et skjærespor på spissen som forenkler innskruingen. Den er overflatebehandlet med rustbeskyttet Corrseal C4 for lang levetid utendørs.

- Heavy Load passer perfekt til fasadekledning og installasjon der f. eks vind og tung vekt påvirker belastningsevnen, eller ved montering av markiser og tilbygg. Skruen passer også utmerket til forankring av balkonger i hus av lettbetong.

Vi garanterer en lastekapasitet på 225 kg i lettbetong, og det eneste festemiddelet som kan takle en lignende påkjenning er kjemisk forankring.

Lettbetongskruen har torx-spor for mer nøyaktig montering av braketter og vinkler. Dette gjør at skruehodet sitter perfekt mot beslaget og hindrer det fra å skli. ESSVE Heavy Load lettbetongskrue kommer først i to lengder: 185 mm og 210 mm.

For mer informasjon, gå inn på www.essve.no


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår