ESSVE presenterer flere spennende nyheter på Bygg Reis Deg

Dato: 16 Okt 2019

Besøk oss på Bygg Reis Deg: Stand nr: E03-10

Når dørene på Norges Varemesse åpner 16. oktober, vil ESSVE-standen være verdt et besøk. Også i år skal vi presentere en rekke produktnyheter som gjør arbeidsdagen enklere og mer effektiv. I tillegg arrangerer vi aktiviteter og konkurranser med flotte premier.

Årets produktnyheter

 • Fasadeskruer – som går i ett med fasaden.
 • Trelim hurtig – det eneste trelimet du ikke trenger å sette i press 
 • ESSDECK MAX - En premium-terrasseskrue for deg som velger toppskrudd montasje.
 • Konstrukssjonsskrue WAF – nå også i syrefast kvalitet, som åpner for helt nye bruksområder

 Vil du prøve selv?

Vi kjører fire forskjellige demoer på standen vår i år:

Gratis inngang – klikk her

 1. Betong/lettbetong
  Annenhver time kan du delta i prøvetrekking. Her blir det ESSBOX-koffert med festemidler i premie til den som klarer å tippe hvor høy belastning skruen tåler. Mellom prøvetrekkingene blir det demo og testing av innfestning i betong og lettbetong.
   
 2. Skruer
  Her får besøkende på standen mulighet til å prøve vår nye terrasseskrue, ESSDECK MAX – som noen av de første i Norge. Skruen har blant annet høy klemkraft, sterkere stål, doble gjenger og forbedret spiss, noe som gir en rask entring og mindre flising. Du får også ta en nærmere kikk på vår nye fasadeskrue i ulike farger som matcher vedlikeholdsvennlige kledninger, samt fasadeskruen med lite hode som gir en tilnærmet usynlig montasje. Du får også prøve HDS systemet for skjult innfestning på terrassen.
   
 3. Konstruksjon
  Har du prøvd treskruen ESSDRIVE? Den griper umiddelbart og reduserer belastningen for kroppen! Du kan også teste våre populære konstruksjonsskruer, blant annet treskrue WAF som er overlegen franske treskruer på alle områder.
   
 4. Lim og fug
  Sjekk ESSVEs omfattende sortiment innen lim og fug. ESSTACK – markedets sterkeste monteringslim som fester til omtrent alle materialer. Har du enda ikke prøvd vårt nye trelim bør du gripe muligheten nå. Trelim Hurtig tørker på under 30 sekunder, det trenger ikke settes i press, og det kan brukes på de fleste typer materialer.
   

KOM TIL STAND E03-10 PÅ BYGG REIS DEG:
Du finner oss i hall E. Se etter de grønne ESSBOX-koffertene hvis du vil vite mer om hvordan våre innfestingsprodukter kan gjøre arbeidsdagen din enklere og mer effektiv!

Gratis inngang – klikk her