ESSVE Norge AS : Mobiltilpassede instruksjonsfilmer for korrekt montering

Dato: 30 Okt 2013

ESSVE lanserer i høst monteringsfilmer som kan vises direkte på mobilen. Filmene skal redusere risikoen for feilmontering, og viser på en enkel måte hvordan man gjør en korrekt, sikker og holdbar montering.

Filmene er tilgjengelige på produktforpakningen og i produktkatalogen ved hjelp av en QR-kode. Det er bare å skanne den med mobiltelefonen eller nettbrettet så kommer man direkte til produktets side. I tillegg til instruksjonsfilm har man også tilgang til teknisk informasjon, sikkerhetsdatablad og øvrig dokumentasjon som finnes på produktet. Filmene finnes også ESSVEs webside og kan lastes ned derfra dersom det er ønskelig.Filmene finnes i dag på svensk, norsk og engelsk. Siden det er økende behov for øvrige språk blant de utenlandske håndverkerne i Norge, lanseres de også snart på polsk, estisk, latvisk og litauisk.

QR-KODE til filmen

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår