ESSVE Norge AS : 6-pack monteringslim og treskruer i plastbøtte

Dato: 4 Jun 2014

ESSVE Treskruer i hendig plastbøtteNå lanseres ESSVE Treskrue i en hendig plastbøtte! Fra 400 til 2500 skruer pr bøtte. ESSVE Treskrue med senkhode og to fiberspor er beregnet for de fleste montasjer i sponplater, tre, plast etc. Skruen er produsert i herdet stål og finnes med tre ulike overflatebehandlinger: Blankforsinket for innendørs bruk, CorrSeal for utendørs bruk eller rustfritt stål A2 for utsatte omgivelser, for eksempel ved kysten.

Skruen har torx-feste og to fiberspor som gir meget lavt innskruingsmoment i hardere trematerialer. Dette reduserer risikoen for sprekkdannelser. På skruer lengre enn 160 mm finnes en ekstra fresgjenge som forenkler monteringen av lengre og grovere skruer. Hodet er utstyrt med seks skjærende riller som forsenker skruen og gir en glatt overflate uten fliser. Skruen oppfyller CE-kravet i henhold til 14592. Anbefalt turtall: 1100-2500/minutt.ESSVE`s mestselgende monteringslim i 6-pakning! 


Nå lanserer ESSVE sitt mestselgende monteringslim Esstack EASY, i 6-pakning! Monteringslimet fester umiddelbart 220 kg/m2 og maks belastning er 25 tonn/m2. Limet har en lettflytende konsistens som gjør det enkelt å presse ut limet. Dette gjør det også perfekt til bruk i lave temperaturer.

Monteringslimet er velegnet til de fleste applikasjoner innen bygg og industri, f. eks til å lime lister, panel, gipsplater, skumplast, betong og tegl.

Limet påføres i punkter eller strenger. Det skader ikke ømtålige materialer som glassfiber eller speil. Herdingen skjer meget raskt og monteringen må skje umiddelbart.

For ytterligere informasjon, skann QR-koden eller gå inn på www.essve.no


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår
utstillerliste