ESSVE med verdensnyhet på «Bygg Reis Deg»

Dato: 17 Okt 2017

Besøk oss på Bygg Reis Deg: Stand nr: D03-34

Etter 4 års utvikling har ESSVEs tekniske tekniske eksperter i samarbeid med håndverkere utviklet neste generasjons treskrue, ESSDRIVE. Nå er vi klare for å vise den for markedet.

Presentasjonen av ESSDRIVE på «Bygg Reis Deg» er en pre-lansering. Hoved lansering vil skjer våren 2018. Besøkende på «Bygg Reis Deg» blir de første til å prøve og oppleve den innovative ESSDRIVE. Denne skruen MÅ oppleves! Den griper direkte, krever minimalt med startkraft, og er enkel å skru selv i ubekvemme stillinger.

Ta en sniktitt på den nye skruen:

 

ESSVE lanserer fire nye lim og fug produkter med miljøfokus!
Vår styrke er innovasjon - produkter og tjenester som løser utfordringer. Nå har vi utviklet 4 nye produkter som gjør hverdagen til håndverkere enklere, sikrere og mer lønnsom. De har gjennomgått en rekke tester på helse og miljø. Alle er helt fri for isocyanater, ftalater og løsemidler.

Byggfug ESS1, universalfug som i prinsippet fester på de fleste byggematerialer, og egner seg for applikasjoner innen gulv, sanitær, fasade, toppforsegling av glass, karosseri og ventilasjon. Fugen er hurtigherdende og værbestandig. ESS1 er CE-merket og BREEAM-NOR godkjent.

Trelim Snabb, et sterkt og hurtig tørkende trelim, som fester raskt uten at det må settes i press. Limet er fugefyllende og renner ikke. Egner seg til liming av byggematerialer som stein, betong, gips og Leca.

Byggfug Akustikk, akustisks malerfuge for maksimal lydtetting innendørs. Produktet egner seg til akustisk tetting opptil 8mm. De akustiske egenskaper er testet i henhold til ISO10140.

Silikon Pool & Glas, hurtig tørkende eddikherdende silikon til bruk ute og innendørs. Egner seg godt til liming og reparasjoner av silikonlist, glass, glass mot metall, akvarier opptil 720 liter. Testet for bruk i klorholdige miljøer.


For mer info besøk ESSVE på «Bygg Reis Deg» stand D03-34, hall D.