ESSVE med nytt steinlim - Raskere og enklere murarbeid

Dato: 15 Des 2015

ESSVE lanserer nå en ny type steinlim som et alternativ til tradisjonell mørtel. – Etter flere års utviklingsarbeid lanseres to steinlim som håndverkere vil oppleve som betydelig enklere og smidigere å jobbe med. De vil spare tid på grunn av færre arbeidsoppgaver og forberedelser. Med ESSVE Steinlim Pro og ESSVE Steinlim Gel kan håndverkere jobbe lettere, raskere og mer kostnadseffektivt!

ESSVE Steinlim Pro er et hurtigherdende skumlim som gir en meget sterk og utfyllende vannfast innfesting. Steinlim Gel er et svært sterkt gelelim som er 100% vannfast og har en konsistens som ikke renner. Begge produktene egner seg til muring av lave steinmurer, støttemur, kantstein og belegningsstein. Steinlim Pro egner seg også til muring av lette innervegger i Leca og Siporex. Produktene er ikke beregnet for grunnmur eller bærende konstruksjoner.

En patron med 750 ml Steinlim Pro limer opp til 7m2. Det erstatter om lag 50 kg mørtel, altså to sekker. For å gjøre herdetiden kortere, anbefaler vi å bruke ESSVE Aktivator. Den halverer herdetiden. Med Aktivator fungerer steinlimene også helt ned til -18 grader.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår