ESSTACK – det eneste monteringslimet du trenger!

Dato: 18 Nov 2020

ESSTACK er et meget sterkt og anvendelig monteringslim. Det fester opp til 500 kg/kvm umiddelbart, i all slags vær, også under vann.

Det trenger ingen støtte eller press, og etter herding bærer det en sluttlast på utrolige 27 tonn. I mange tilfeller kan limet erstatte skruer og spiker, så lenge arbeidet ikke skal demonteres senere. For når det først er limt, så sitter det!

Et lim for bedre miljø og helse
ESSTACK-serien er løsemiddelfri og er i tillegg BREEAM-NOR godkjent. Bra for miljøet og bra for helsa.

Daniel Mork, innehaver av Mork Snekkerservice på Averøy jobber hovedsakelig med rehabilitering og påbygg. Han bruker ESSTACK monteringslim i stedet for skruer og spiker på steder hvor det kan være vanskelig å komme til med hammer eller drill. Blant annet på små, smale emner som lett kan sprekke, og ved kjøkkenmontering hvor det ofte kan bli mye fikling og tilpasning.
«Jeg har valgt ESSTACK monteringslim fra ESSVE først og fremst på grunn av konsistens og brukeregenskaper. I tillegg kan jeg bruke samme produktet hele året, både ute og inne!»

4 varianter av ESSTACK
Til de fleste arbeidsoppgavene går limene om hverandre. Pro1 er bestselgeren med sterkest sluttlast. EASY er mer lettflytende og dermed lettere å jobbe med. Skal du feste noe riktig tungt kan du prøve ESSTACK XTRM som har et direkte feste på utrolige 500 kg/kvm. ESSTACK Clear er transparent og perfekt til å lime f. eks glassbyggerstein.

Som du sikkert vet fra før, så bruker du ikke monteringslim på fete plaster eller trykkimpregnert trevirke.  

ESSVEs lim er utviklet for å sikre deg et godt og holdbart resultat! Skal du lime – velg ESSTACK!