ESSBOX UTVIDER UTVALGET

Dato: 18 Sep 2013

Etter å ha solgt ESSBOX System til over 70 000 mobile håndverkere, har ESSVE nå begynt å rette blikket mot nye målgrupper. Snart får mobile montører, blikkenslagere, installatører og serviceteknikere en grønn nyhet – bolt og mutter i markedets smarteste oppbevaringssystem.

ESSBOX har vært på markedet 1,5 år og nå kommer kravene fra håndverkerne - vi må få flere produkter i de smarte plastboksene! Skruer, muttere, skiver, maskinspiker og håndspiker er sterkt etterspurt. Årsaken til disse ønskene er alle de fordelene de har opplevd med ESSBOX. De solide plastboksene tåler tøff bruk og det er lett å holde orden i en hektisk hverdag med ESSBOX system.

Merkingen på ESSBOXene er på nordisk, all merking er lett å forstå og tydelig. Siden boksen er gjennomsiktig trenger ikke brukeren å åpne den for å se produktet. Hvis han absolutt må åpne boksen, er det lett å lukke den igjen. Pakningene på skruer inneholder færre enheter en industripakningene vanligvis gjør.

Produktene som nå kommer i ESSBOX er sekskantskruer, maskinskruer, låseskruer, muttere og skiver.

I løpet av høsten vil også ESSVE håndspiker og maskinspiker finnes i ESSBOX forpakninger. Og med det finnes det over 80 spikerartikler i ESSBOX System. ESSVE introduserer samtidig spiker i plastbøtter. Disse er perfekte til byggeprosjekter der det er behov for store volum. Boksen har et praktisk håndtak, gjennomsiktig lokk, resirkulerbar plast og tydelige etiketter med monteringsbeskrivelse.

Av spiker er utvalget skarpkant, firkant, dykkert, beslagspiker, pappspiker og dobbelthodet spiker. På maskinspiker er utvalget i 17, 21 og 34 grader. Skarpkant og maskinspiker leveres i spann, de øvrige i bokser.Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår