Er du synlig på Bygg Reis Deg?

Dato: 12 Jun 2017

Bygg Reis Deg- general, Gunnar Glavin Nybø, inviterte nylig til kick-off for årets viktigste event innen bygg- og anleggsbransjen. Nybø slo et ekstra slag for synlighet, og det å komme i gang med planleggingen allerede nå.

Administrerende direktør i Bygg Reis Deg, Gunnar Glavin Nybø, har mye erfaring fra andre bransjer og arenaer.
– Jeg er opptatt av å ta vare på det som er bra med messa, men ønsker samtidig at vi skal bli bedre på en rekke områder. Vi starter med å kalle oss «Det norske byggemøte», sa Nybø i sin innledning.

Planlegging
– Planlegging er et av områdene hvor utstillerne har litt å hente. 99 prosent av arealet er bortleid, så trenger du mer areal, må du på banen nå. Mange utstillere har vært med på mange tidligere Bygg Reis Deg, men vi kan erkjenne at mange likevel ikke får optimalt ut av messen, sa Nybø.
Nybø slo derfor et ekstra slag for å komme i gang med planleggingen allerede nå.
– På våre, og Norges varemesse sine nettsider, ligger det mange tips om messeprestasjoner men først og fremst må du svare på disse spørsmålene: Hva er målet ditt med deltagelsen? Hvordan skal du sørge for å nå målet? Hva må dere forberede, og til hvilken tid? Hvem er målgruppen og hvordan skal dere nå dem?

Synlighet
Bygg Reis Deg satser i år på mer synlighet og en mer moderne markeds- og kommunikasjonsplan. Nytt av året er blant annet å knytte til seg samarbeidspartnere som kan hjelpe til med å nå ut i sosiale medier, samt et tett samarbeid med Produktfakta.
– For oss i Produktfakta er dette svært spennende, sier Teamleder Laila Måleng og viser til at Produktfakta nettopp skal hjelpe samtlige utstillere med å bli mer synlig med sin bedrift og sine produkter.
– Vi har laget en egen nettside for Bygg Reis Deg, brd.produktfakta.no/ hvor vi skal promotere utstillerne i tiden frem mot messen. Her skal vi sammen med Bygg Reis Deg synliggjøre den enkelte utstiller, deres produkter, samt promotere messen som årets event og møteplass.

Fire områder
Årets Bygg Reis Deg har i år digitalisering som et hovedfokus. Dette sammen med bærekraft, urbanisering og mesterbrev, vil være i temaene i fire områder på messen. Både NM i maler- og rørleggerfaget gjennomføres på messen. I tillegg blir det også i år flere utstillerkonkurranser, som for eksempel Byggenæringens innovasjonspris og Bygg Reis Deg sin nye hederspris.

Start arbeidet nå
– Bygg Reis Deg har vært arrangert siden midt på 1950 tallet. Den gangen stod min morfar Gunnar Hauland foran sin stand, når Kronprins Olav kom på messebesøk ute på Sjølyst, under et av de første Bygg Reis Deg- arrangementene, sier Pål Engeseth i Byggfakta.
– Kronprins Håkon, Olavs barnebarn, kommer kanskje på Bygg Reis Deg. Da skal jeg, som er barnebarn av Gunnar Hauland, være klar når han kommer. Men da må vi starte planleggingen nå, smiler Engeseth.Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår