Er du lei utefliser som løsner, saltutslag og fuger som sprekker?

Dato: 5 Mai 2021

Da er flisheller det ideelle systemet for deg og ditt prosjekt! Flisheller legges raskt på eksisterende underlag, og krever hverken lim eller fug

Systemet med flisheller er ideell til fornyelse av terrasser i boligsameier og utearealer. Det er en kostnadseffektiv og bærekraftig konstruksjon som monteres raskt, uten hverken lim eller fug. Montering av flisene krever minimalt med verktøy, og en terrasse kan fornyes i løpet av et par timer.

Flisheller kan legges oppe på eksisterende underlag ved hjelp av støtteben i PP-plast. Dette skaper et system som er opphøyd fra underlaget. Støttebenene kommer i både faste- og justerbare høyder, som gir fleksibilitet ved ujevne underlag. I tillegg har de fleste leverandører løsninger for avslutninger ved trapper, samt kanter rundt svømmebasseng. Flisene kan også legges direkte på gress, grus eller sand.

Ved å benytte et slikt systemgulv unngår man skadene man kan få ved bruk av tradisjonelle fliser ute; slik som alkalieoppblomstring på flis eller i fugene, fuger og fliser som sprekker, eller løsner. Flisene er 20 mm tykke, frostsikre og krever ikke vedlikehold.

Noen fordeler ved bruk av flisheller:

    • Rask drenering av regnvann gjennom åpne fuger (og, ned på underlaget). Dette gir økt sklisikkerhet
    • Enkelt å ta opp og bytte fliser, hvis nødvendig
    • Rask og lett tilgang til sluk eller andre konstruksjoner i undergulvet
    • Montering av fliser på støtteben kan bidra til økt lydtetting til rom under

Avbildede fliser er kun noen få eksempler fra vårt store sortiment. Ta kontakt med vår proff- og prosjektavdeling for veiledning på farger, størrelser og uttrykk på flishellene.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår