Er du lei stygge fuger på baderom? Her er den nye generasjonen av fugemasse

Dato: 24 Mar 2021

Starlike Evo er en revolusjonerende epoxybasert fugemasse, og er den eneste fugen i verden som kan brukes på tre ulike måter!

Starlike Evo er produsert med en ny og innovativ zherorisk-teknologi. Litokol har, sammen med flere eksterne forskningsinstitusjoner, forsket på råmaterialer og måter disse kombineres på, med det formål å utvikle en ny generasjon miljøvennlige byggeprodukter, med null risiko (null risiko for bruker, for miljøet, for hjemmet og ved transport). Resultatet er Litokol Starlike Evo.

Starlike er en to-komponent, syrebestandig epoxyblanding for påføring og injisering av keramikk- og mosaikkfliser med fuger på mellom 1 og 15 mm bredde. Den er svært enkel å påføre og rengjøre, og den er ideell for direkte kontakt med matvarer og næringsmidler.

Det er den eneste fugen i verden med tre bruksområder:
Epoxysparkel for fuger
• Klasse R2T flislim
• Dekorativ finsparkel for vegger (med dècor-tilsetning)

Som lim er den anbefalt i forbindelse med legging av tynn mosaikk. Som avretter skaper den en unik dekorativ løsning som gir veggene den samme fargen som fugemassen.

Med over 150 fargenyanser er det lett å skape spennende prosjekter.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår