Entreprenører benytter NHD AS ved valg av takheisløsninger

Dato: 31 Mai 2017

Kvalitet, profesjonalitet og trygge leveranser er noen av grunnene til at entreprenører og byggherrer velger NHD med sine Human Care takheissystemer i nye og eksisterende bygg.

Kvalitet i alle ledd
Kvalitet i hele kjeden fra tilbud til overlevering av FDV dokumentasjon har gjort NHD og Human Care til et attraktivt valg for byggherrer og entreprenører. NHD tilbyr løftesystemer tilpasset det enkelte sykehus, institusjon og sykehjem levert etter byggets spesifikke behov. Vi har høy prioritet på både pasientsikkerhet og brukervennlighet for personalet i samarbeid med alle involverte parter. Våre opplæringsprogram gir omsorgspersoner en trygg, pålitelig og sikker bruk av våre produkter og tjenester.Et takløft er den beste måten å overføre pasienter på en trygg og enkel måte. Et takløft frigjør i tillegg verdifull gulvplass og gir omsorgspersoner et trygt og effektivt arbeidsområde. Takløft kan installeres i alle miljøer og kan dekke hele rommet, det er praktisk og tidsbesparende, og gir en bedre og mer kostnadseffektiv omsorg.

Kostnadsfri prosjektbistand
NHD tilbyr kostnadsfri prosjektbistand og utarbeidelse av planløsninger til arkitekter og entreprenører gjennom hele eller deler av tegnings- og byggeprosjekt. Vi er oppdatert med hensyn til krav til installasjon av takheissystemer i sykehjem og sykehus. Skinnesystemet kan enkelt tilpasses pasientens behov og installeres uavhengig av rommets form eller bygningens konstruksjon. Vår erfaring og med takheissystemer, helsepersonell og pasienter, vil være med på å gi verdifull informasjon om hensiktsmessig plassering, og ulike løsninger av skinner og løftemotor i forskjellige miljøer.Trygg leveranse
Vi har lang erfaring i design, planlegging og installasjon av takheiser på en effektiv og kvalitetssikker måte. 3D tegninger fra oss gir en visualisering av leveranse som beskriver best mulig plassering av takheissystem for både pasientsikkerhet og personalets arbeidsområde. En leveranse fra NHD innebærer evaluering av bygg og festemateriell, pasientsikkerhet og personalets arbeidssituasjon, bruk og vedlikehold, samt service og årlig ettersyn.

Takheissystemer
Human Care takheissystemer har en kostnadseffektiv montering av skinnesystemer og løftemotorer med serviceapplikasjon for detaljert informasjon om bruk . Alle våre produkter er designet og produsert for å tilfredsstille kravene til relevante ISO, UL, IEC og EN standarder. Hvert enkelt produkt er gitt omfattende oppmerksomhet i alle ledd av designprosessen. Skinneprofilene produseres i eloksert aluminium og tilbys i forskjellige lengder og profiler. Alle profiler er designet for å gi en rask og fleksibel installasjon. Rettskinner, kurve eller traverssystemer tilpasses alle situasjoner og skinnene er klargjort for vår ladeløsning via skinnen, som gir en kontinuerlig lading av løfteren.For mer informasjon angående vårt takheissystem, kontakt oss på post@nhd.as, eller se www.nhd.as

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår