Enkel og komplett karmmontasje

Dato: 27 Mar 2019

ESSVE`s karminnfestningssortiment dekker alle behov for effektive og smarte karmmontasjer. Vi har siden 1970 tallet utviklet sortimentet i takt med markedstrender og nye behov, og kan dermed tilby komplette og gjennomprøvde løsninger.

ESSVE Nivåskrue erstatter kiler og klosser
Nivåskruen benyttes som justerbart underlegg til vinduskarmer. Dette forenkler jobben betraktelig og man sparer tid. Nivåskruen justeres mellom 7-35 mm i høyde, og tillater en vertikal belastning på opptil 110 kg. Det store hodet motvirker innsynking i karmens underside. Ved montering i betong/ tegl må det forbores.

ESSVE Programa Karmskrue forenkler justeringen
Fleksibelt system som gjør det enkelt å montere og etterjustere vinduer og dører der forutsetningene ikke er optimale. For eksempel i eldre hus der vinduene/døråpningene er skjeve. Skruen består av en yttergjenget sinkhylse og en gjennomgående stålskrue som fritt kan rotere i hylsen. Dette gjør at man etter montasje enkelt kan justere karmen inn eller ut.

Indu-Prog Karmhylse kan brukes i alle materialer
Indu-Prog sørger for en fullt justerbar montering, og kan brukes i alle materialer. Hylsen er fremstilt i sink, har fiberbrytende spor som hindrer sprekkdannelse og freseribber som forsenker hylsen i karmen. Ved montering i trekarmer kreves et forboret hull på 14 mm. I tynne forborede aluminiumsprofiler skjærer karmhylsen sin egen gjenge. Ved stålkarmer kreves en M16-gjenge i hullet.

ESSVE Fugeskum Flex – elastisk og lyddempende
Fugeskum Flex benyttes til tetting av vinduer, dører og gjennomføringer. Fleksibelt og elastisk fugeskum med høy presisjon. Skummet er høyisolerende med permanent bevegelse-opptak på opptil 20%. Det er også perfekt som akustikktetting (-60 dB). Pistolskummet er BREEAM-NOR-godkjent.

Ved bruk av aktivator jobber man raskere og vil kunne bruke skummet ned til -15°C. Normal arbeidstemperatur uten aktivator er –5°C, men husk p å at boksen alltid skal være romtemperert.


For mer informasjon gå inn på essve.no