En vinterhage på taket åpner fri utsikt ut over metropolen

Dato: 4 Mai 2022

Den populære restauranten The Harbour Club i Haag lokker med sitt førsteklasses kjøkken og en vinterhage som gir enestående utsikt over Haag.

Midt blant de kreative hotspottene i Haag, i bydelen Binckhorst, er BINK36 adressen for design- og teknologibedrifter, oppstartsbedrifter, kunstnere og motemerker. I øverste etasje lokker den populære restauranten The Harbour Club med sitt førsteklasses kjøkken og en vinterhage som gir enestående utsikt over Haag.

Det historiske bygningskomplekset BINK36 fra 60-tallet inneholder 40 000 kvadratmeter med atelierer, samarbeidsplasser og kontorer. I BINK36 sin øverste etasje finner man The Harbour Club. Med 400 sitteplasser er restauranten en av byens mest populære spisesteder. Det er ikke bare den attraktive plasseringen som gjør The Harbour Club til et trekkpunkt utover for den kreative scenen. Deres førsteklasses sjømattallerkner, sushimenyer og fiskeretter er noen av de beste byen har å by på.

SPISE- OG DRIKKEKULTUR FORAN ET STORARTET PANORAMA
Interiøret kombinerer det industrielle utseendet og følelsen til den tidligere fabrikketasjen med et design som utstråler litt glamour. Baren i hjertet av det store rommet og det åpne kjøkkenet bringes her sammen i øyenhøyde. 

Over hele restaurantens bredde ligger det en omliggende vinterhage, som skaper et slående panorama til byen Haag sin skyline. Denne delen av The Harbour Club kan benyttes hele året. Dette er mulig takket være det varmeisolerte taksystemet i kombinasjon med en foldedør i glass satt på en brystning.

HELT AV GLASS
Elegant lysinnfall med best mulig varmeisolasjon: Disse kravene oppfyller vinterhagetaksystemet SDL Akzent Plus fra Solarlux på perfekt vis. På The Harbour Club gir de særlig filigrane sperrene med en lengde på 4,3 meter taket et slankt utseende og sørger for maksimalt lysinnstråling. Den utenpåliggende statikken skaper en jevn takflate på innsiden og sørger slik for en behagelig letthet. En lav varmegjennomgangskoeffisient garanterer en behagelig atmosfære og samtidig høy energieffektivitet. Slik oppfyller taksystemet de høye statiske kravene til vind- og snølast.

STOR ÅPNING, FRI SIKT
Over en lengde på mer enn 27 meter ble den også varmeisolerte glassfoldedøren Ecoline fra Solarlux integrert på en brystning. Tross installasjonsdybden på 67 mm, byr Ecoline på en gjennomgående slank frontbredde på kun 99 mm i panelskjøt. Dette er på grunn av kjernen i foldedøren, nemlig bionicTURTLE®: et flerfunksjonelt isolasjonstrinn, som gir profilen stabilitet sammen med optimal isolering. Følgelig beviser sertifikater den høye slagregnstettheten, luftgjennomtrengelighet og funksjonaliteten til Ecoline i kontinuerlig bruk.

KVALITET OG KUNDESERVICE FRA ETT STED
Valget av taksystem og glassfoldedør falt på Solarlux, fordi innglassingsløsningene og tilleggskomponenter som solskjerming er perfekt tilpasset hverandre. De overbeviser ned til minste detalj med utmerket materialkvalitet og utførelse, og er derfor spesielt egnet for restaurantsektoren.