En stor HMS-nyhet til byggeplassen!

Dato: 25 Okt 2019

Endelig kan du markere alle nødutgangene på byggeplassen din med en kraftig ledstripe, som strekker seg fra gulvet og hele veien rundt døren, eller langs rekkverk i trappehuset. Sørg for at alle kommer trygt ut under evakuering ved bruk av god merking.

Tradisjonelle nødlys som markerer utgangene på plassen med riktige farger, har frem til nå ikke vært tilstede på byggeplassen. Nå får du derimot en ledstripe i grønt og hvitt lys som markerer alle utgangene på plassen fra gulvet og rundt hele dørkarmen. Det er viktig at lyset er synlig ved gulv dersom det er stor røykutvikling. Redningsmannskaper vil også kunne ha lettere for å visuelt orientere seg, og dermed bedrive bedre redningsarbeid. Stripen kan også brukes i trappeløp for å lede vei ut ved rømning.

Ledstripen er utført i patentert «ultra soft» vanntett PVC som er spylesikker og støvtett, samt har en spylesikker og støvtett strømforsyning i IP65 på 230V og med to timers batterireserve, i tilfelle strømbrudd. Stripen lyser med 450 lumen per meter, og lengden er 5.5m. Som tilvalg kan du få en rekke tilkoblingsmuligheter, der du for eksempel kan få stripen til å blinke ved utløst alarm, eller lademulighet via solcelle.

Veiledende pris er kr. 3.500, men ta kontakt med oss for et hyggelig tilbud til ditt prosjekt.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår