En skikkelig konstruksjon starter med gode forbindelser

Dato: 3 Sep 2018

Stadig flere har latt seg begeistre av de kraftfulle konstruksjonsskruene til ESSVE. Håndverkere som renoverer eller bygger nytt for sine kunder har forstått at en skikkelig konstruksjon starter

med gode forbindelser.

ESSVES serie av konstruksjonsskruer består av HEX, WAF eller ET-T. Sortimentet består av dim. 6, 8 og 10 mm med lengder fra 40 – 300 mm. Samtlige skruer er produsert av herdet stål med CorrSeal overflatebehandling for utendørs miljøer, og de er CE-merket i hht EN14592 for bærende konstruksjoner i trevirke.

Treskrue HEX – erstatter fransk treskrue

Dette er skruen som gjør franske treskruer overflødige da den er bedre på alle områder. 

Med 6 kanthode og integrert skive vil momentoverføringen være markant bedre.  Montering der det kreves høy klemkraft, sammenføying av trevirke i konstruksjoner eller metallprofiler mot tre er noen av bruksområdene denne skruen kan benyttes til.

På skruer lengre enn 130 mm er det en ekstra fresegjenge etter den vanlige tregjengen. Dette forenkler monteringen av lengre og grovere skruer.

Treskrue WAF – for en pen finish

WAF skruens hode har stor diameter som gir høy klemkraft ved montering. Hodet bygger lite i høyden og gir en pen sluttmontasje. Fiberskjær i spissen sørger for lavt innskruingsmoment i trematerialet og redusert risiko for sprekkdannelser.

Skruer som er lengre enn 70 mm har en ekstra fresegjenge rett etter den vanlige tregjengen. Dette for å forenkle monteringen av lengre og grovere skruer. Skruehodets underside er utformet slik at skruen passer korrekt ved montering i bjelker og stolpesko.

Konstruksjonsskrue ET-T – en usynlig partner

Når du skal føye sammen trekonstruksjoner og ikke vil ha synlig montering, er ESSVE ET-T et sikkert valg. Konstruksjonsskruen er sterk og er beregnet for tyngre trekonstruksjoner. Den unike gjengestigningen trekker trevirket sammen og gir høy stabilitet og holdfasthet. Kan erstatte bjelkesko som skjult innfestning.